Akademi dünyasının büyük kaybı.. Fuat Hoca'ya son görev

Akademi dünyasının büyük kaybı.. Fuat Hoca'ya son görev

Uluslararası ilişkiler alanında Türkiye'nin önde gelen akademisyenlerinden olan ve yazılarıyla KARAR'a kurulduğu günden bu yana yazılarıyla katkı veren Prof. Dr. Fuat Keyman için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Türkiye'nin önde gelen akademisyenlerinden biri olan ve KARAR'a yazılarıyla kuruluşundan itibaren katkı veren Prof. Dr. Fuat Keyman için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni gerçekleştirildi.

Kanser tedavisi görürken 66 yaşında hayatını kaybeden Sabancı Üniversitesi Kurumsallaşma ve Toplumsal Katkı Süreçlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı, İstanbul Politikalar Merkezi Direktörü ve Bilim Akademisi üyesi Keyman için öğle vakti cenaze namazı kılındı.

dg4sd44s.jpg

Törene Keyman'ın ailesinin yanı sıra 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Cengiz Çandar, KARAR yazarları Mustafa Karaalioğlu, Fehmi Koru, İsmet Berkan, Mensur Akgün, Ali Bayramoğlu ile merhumun yakınları katıldı.

Keyman'ın cenazesi, rörenin ardından defnedilmek üzere Çanakkale'ye götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN