Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan ne kanseri?

Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan ne kanseri?

Televizyon dünyasının ve sosyal medyanın ünlü isimlerinden Armağan Çağlayan sevenleriyle üzücü bir haber paylaştı. Armağan Çağlayan'ın hastalığı nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Sosyal medyada yaptığı Gör Beni programıyla milyonlarca izleyiciye ulaşan Armağan Çağlayan şahsi sosyal medya hesabından sevenleriyle hastalık haberini paylaştı. Peki Armağan Çağlayan hangi hastalıkla savaşıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'IN HASTALIĞI

Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından sevenleriyle üzücü bir haber paylaştı. Armağan Çağlayan'ın paylaştığı habere göre akciğer kanserine yakalandı. Çağlayan şu sözlerle paylaşım yaptı; 'Herkese merhaba, bugün sizlerle kişisel bir haber paylaşmak istiyorum. Yakın zamanlarda yaptırdığım senelik sağlık taraması sonrasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tahlillere göre kitle büyük ihtimalle kanserli. Önümüzdeki hafta sonunda itibaren tedaviye başlayacağım.'

Armağan Çağlayan Hastalığı Nedir

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİM

Armağan Çağlayan 8 Nisan 1966 senesinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde başlayan Çağlayan yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalı doktorasını tamamladı. Kocaeli Barosu'nda avukatlık stajına başlayan Çağlayan avukatlığı bırakarak İstanbul'a yerleşti. Medyapım kurulurken arkadaşının desteği ile birlikte hazırlık elemanı olarak burada işe başladı. Başarısıyla kısa sürede editör daha sonra da genel müdür yardımcısı olan Çağlayan 11 senelik çalışma hayatından sonra Medyapım'dan ayrıldı. Burada çalıştığı sırada Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyon İster, Ünlüler Çiftliği gibi birçok programın koordinatörlüğünü üstlendi. Armağan Çağlayan 2008 senesinde Ayşe Taş ile birlikte Çok Yaşa Sen Ayşe programını yaptı ve Format Yapımcılık şirketini kurdu. 2009 senesinde ise Olmaz Böyle Şey programının yapımcılığını yaptı ve Türkiye yetenekleri ile yurtdışı yeteneklerini birleştirdi. Yine 2009 senesinde Altın Kızlar programını yurt dışından ülkemize uyarladı ve Popstar Alaturka jüri üyeliğini sürdürdü. Çağlayan aynı zamanda İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi araştırma görevlisi görevini üstlendi ve İletişimde Yaratıcılık dersini verdi. Aynı zamanda Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ve Görsel İletişim bölümlerinde de dersler verdi. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN