'Yabani'ye Adem geliyor: Hakan Çelebi kadroda

'Yabani'ye Adem geliyor: Hakan Çelebi kadroda

NOW'da ekranlara gelen 'Yabani' dizisine Adem karakteri dahil oluyor. Karakteri Hakan Çelebi canlandıracak. Yabani'nin merakla beklenen yeni sezonu, 7 Eylül'de izleyicisiyle buluşacak.

Yabani, yeni sezonunda heyecan dolu gelişmelere sahne olacak. Dizinin kadrosuna katılacak yeni isimlerle birlikte, hikayede de önemli değişimler yaşanacak.

Nergis Öztürk ve İlayda Akdoğan, Emirdağ Ailesi olarak diziye dahil oluyor. Hande Emirdağ karakterini canlandıracak olan Nergis Öztürk ve kızı Derin karakterini canlandıracak olan İlayda Akdoğan, diziye yeni bir dinamizm katacak.

HAKAN ÇELEBİ KADRODA

Dizideki bir başka önemli gelişme ise Adem karakterinin hikayeye dahil olması olacak. Bu rolü Hakan Çelebi canlandıracak. Adem karakterinin, özellikle Asi (Rojbin Erden) ile ilgili bir olayla diziye giriş yapacağı belirtiliyor.

Dizinin genel yönetmenliğini M. Çağatay Tosun üstlenirken, Filiz Adıgüzel de yönetmen koltuğunda yer alacak. Senaryo ise Yekta Torun, Nazlı Sunlu Kaçan, Serap Gazel ve Çisem Katılmaz tarafından kaleme alınıyor.

7 EYLÜL'DE YENİ SEZON BAŞLIYOR

Yabani'nin merakla beklenen yeni sezonu, 7 Eylül'de izleyicisiyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN