Değişiklik yapmak için kendi başınıza çalışın! Koç, boğa, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 12 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Değişiklik yapmak için kendi başınıza çalışın! Koç, boğa, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 12 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Tanıdığınız bir kişi bir konuda kararını vermişse, artık ona ulaşmak mümkün değildir. Onunla istediğiniz kadar tartışabilirsiniz ama sizi asla duymayacaktır. Kendinizi böyle biriyle çatışmaya sokmanın getireceği tek sonuç hayal kırıklığı ve endişeye kapılmanız olacaktır ve sonuçta hiçbir şey değişmeyecektir.

12 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İş ortamında ya da bir grup insanın birisinin otoritesi altında çalıştığı bir durumda, bir adaletsizlik söz konusu olabilir. Kimse sesini yükseltmek istemez. Belki de oradaki yerlerini kaybetmekten, provokatör olarak görülmekten ya da görüşleri nedeniyle daha az dikkate alınmaktan korkuyorlardır. Bir şeyler söyleyecek kadar güçlü, iddialı ve yeterince cesur olan tek kişi siz olabilirsiniz. Bunu yapmayı başkalarına değil, kendinize borçlusunuz. Önemli bir değişikliğin yapılabilmesi için konuşmalısınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şu anda durumunuz oldukça iyi olabilir. Dolaplarınızda yaşamanıza yetecek kadar yiyeceğiniz ve giyecek düzgün kıyafetleriniz olabilir.
Belki bundan daha da fazlasına sahipsinizdir. Bunların hepsi güzel. Yine de sahip olduklarınızdan daha fazlasını istiyor olabilirsiniz. Doğuştan mütevazı ve alçakgönüllü bir birey olarak, ihtiyacınız olandan fazlasını istediğiniz için kendinizi bencil ve hatta açgözlü hissedebilirsiniz. Mutlu olmak için yaratılmışsınız. İçinde mutluluğun da olduğu bazı hayat dersleri olsa da, daha fazlasını arzulamakta yanlış bir şey yoktur. Bu arzu, yaşam enerjisinin bir parçasıdır. Bakış açınızı değiştirerek istediğiniz şeye gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Hayatınızda sizin için önemli olan bir şey yolunda gitmediğinde, başka şeylerin de ters gideceğini düşünmeye başlayabilirsiniz. Diğer şeylerin de kötü gideceği konusunda endişelenmeye başladığınızda, bu bir domino etkisi yaratabilir. Endişelendikçe, endişelenecek şeyler hakkında daha fazla düşünürsünüz. Şu anda bu tür bir döngüye kapıldıysanız kendinizi bundan kurtarmalısınız. Daha iyi olmasını dilediğiniz tek bir şeyle uğraşın ve böylece hayatınız üzerinde daha büyük bir kontrol duygusu kazanın. Unutmayın ki düşünceleriniz gerçekliğinizi yaratır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yeni bir ortama korkuyla girerseniz, korku size rehberlik eden güç olacaktır. Yanlış gidebilecek şeylere karşı tetikte olacak ve kısa süre içinde kaos ve endişenin hakim olduğu bir zihin dünyasında yaşayacaksınız. İşler yolunda gitse bile, gereksiz yere acı çekmiş olacaksınız. Peki ya işler gerçekten ters giderse? Bu duruma endişeyle yaklaşmazsanız kontrolü elinizde tutarsınız ve gerçekten yanlış olan her neyse onu düzeltmek için daha güçlü hale gelirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Zihniniz, duygusal olarak biraz yönünüzü kaybetmiş ve şaşkın hissedeceğiniz bir noktaya doğru ilerliyor olabilir. Böyle hissettiğinizde de kaygının sizi ele geçirmesi çok kolay olur. Güçlü bir kişiliğiniz, büyük hayalleriniz ve hayatınızı yaşamak için muhteşem, parlak bir yolunuz var. Enerjiniz çoğu zaman çok yüksek olduğu için bazen kendinizi gereksiz yere çılgınca bir ruh haline sokarsınız. Bu sizin kendinize zarar vermenize neden olabilir. Dengenizi sağlamak için bugün rutininize bir şeyler ekleyin. Çevrimiçi bir derse kaydolun, yürüyüşe çıkın, spor salonunu ziyaret edin. Sizi yoğunluktan uzaklaştıracak herhangi bir şey fazla enerjinizi atmanızı sağlayacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir amaca ulaşmak için çok çalışmak size çok şey katabilir. Bunu çok iyi biliyorsunuz çünkü siz bir şeyi başarmak istediğinizde çabalayan ve çok çalışan birisiniz. Harika iş ahlakınız size güven, kazanma duygusu, başarı ve kendinizle ilgili gerçekten harika duygular getirebilir. Ancak aynı zamanda sizden çok şey de götürebilir. Stres seviyenizi, ilişkilerinizi ve daha fazlasını etkileyebilir. Bugün, hayatınızda dengeyi sağlamakta kararlılık göstererek kendinizi ödüllendirdiğinizden emin olun. Çok çalışmaya devam edin, ancak kendinize rahatlama, keyif alma ve huzur bulma fırsatı vermeyi ihmal etmeyin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Tanıdığınız bir kişi bir konuda kararını vermişse, artık ona ulaşmak mümkün değildir. Onunla istediğiniz kadar tartışabilirsiniz ama sizi asla duymayacaktır. Kendinizi böyle biriyle çatışmaya sokmanın getireceği tek sonuç hayal kırıklığı ve endişeye kapılmanız olacaktır ve sonuçta hiçbir şey değişmeyecektir. Şu anda bir konu sizi derinden endişelendirecek kadar güçlü hissettiriyorsa, o zaman bir değişiklik yapmak için kendi başınıza çalışın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda yaşadığınız bir zarar aslında önemli bir kazanca dönüşebilir. Şu anda bunu bu şekilde anlamakta zorlanabilirsiniz ama anlayacaksınız. Şu anda neyi yanlış yaptığınızı düşündüğünüze, zamanlamanızın “yanlış” olduğuna ya da yaşadığınız büyük hayal kırıklığına odaklanmış olabilirsiniz. Bırakın gitsin. Bunların hiçbiri üzerinde durmayın. Çok geçmeden göreceksiniz ki, yaşananlar o an için üzücü olabilir, ancak şans yüzünüze gülüyor. Bu olayın sonunda iyi bir şey olacak ve bu size kaybettiğinizi düşündüğünüzden çok ama çok daha fazlasını getirecek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Sizi gerçekten iyi hissettiren bir şeyi düşünün. Bu yeni ya da yıllar öncesine ait bir şey olabilir. Bu, çocukken elde ettiğiniz bir başarı veya başkalarının önemsiz görebileceği küçük bir şey olabilir. Asıl mesele, o duyguyu tekrar hissetmeniz. O an hissettiğiniz duyguları hatırlamaya çalışın. Muhtemelen size kendinizi sıcak, güvende ve değerli hissettirmiştir. Siz bunların hepsine sahipsiniz. Bu gibi duygulara ne kadar çok odaklanırsanız, tekrar bu şekilde hissetme fırsatlarına o kadar çok kucak açarsınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir kişi okyanusta rip akıntısına kapıldığında, akıntıyla savaşmaya çalışmak yerine kıyı şeridine paralel yüzmesi tavsiye edilir. Yüzücünün sakin kalması, sağlıklı düşünmesi ve hatta sırt üstü yüzerek akıntının kendisini geri getirmesini beklemesi önerilir. Bu genel olarak hayat için de iyi bir tavsiyedir. Şu anda gergin bir durumun içindeyseniz, sakin olun, mantıklı düşünün ve rahatlayın. Enerjinizi muhafaza edin. Bu durum sonsuza kadar sürmeyecektir ve ne kadar sakin olursanız, bu durumdan kurtulmanın yolunu o kadar kolay bulacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Dünyanın en zeki, en başarılı insanları bile kendilerine güvensiz oldukları anlar yaşarlar. Hayatlarında ne kadar çok iyi seçim ve karar vermiş olurlarsa olsunlar, bazen en kötü seçim ve kararlarını düşünmeye başlarlar. Bir anlığına doğru yaptıkları her şeyi unuturlar. Kendinizi yanlış bir şey yaptığınız bir ana dönüp bakarken bulursanız ve pişmanlığa saplanırsanız, bu düşünceleri doğru, olumlu ve etkileyici davranışlarınızla değiştirin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Kendinizi genellikle özgür ruhlu biri olarak görüyorsunuz. Hayal gücünüzü keşfetmekte ve kendinizi ifade etmekte özgür bir bireysiniz. Yine de şu anda bir şekilde kendinizi bağlı hissediyor olabilirsiniz. Korkulara, endişelere, hatta sizi strese sokan bir duruma ya da ilişkiye tutsaksanız, olmak istediğiniz kadar özgür değilsiniz demektir. Bugün, kendinize aslında bu şeyler üzerinde kontrol sahibi olduğunuzu hatırlatmanız gerekiyor olabilir. Bazen, sadece sizi geride tutan her şeye hayır deme hakkınız ve yeteneğiniz olduğu gerçeğini kabul etmek, eski gücünüze dönmenize yardımcı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN