Yabancı Damat dizisinin yıldızı Özgür Çevik evlendi

Yabancı Damat dizisinin yıldızı Özgür Çevik evlendi

Kalpleri fetheden dizisi "Yabancı Damat" ile ünlenen oyuncu Özgür Çevik, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Hatice Kartoğlu ile dünyaevine girdi. Dört yıllık aşklarını evlilikle taçlandıran çift, mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.

"Yabancı Damat" dizisindeki "Niko" karakteriyle gönüllerde taht kuran Özgür Çevik, dört yıldır aşk yaşadığı Hatice Kartoğlu ile hayatlarını birleştirdi.

Düğün töreni dün akşam Karaköy'de gerçekleşti ve çok sayıda ünlü isim katıldı. Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu'nun nikah anlarına dair paylaşımlar sosyal medyada ilgiyle karşılandı.

Düğünlerinde Çevik ve Kartoğlu’nu, yakın arkadaşları Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş ve Hasibe Eren yalnız bırakmadı. Engin Akyürek, Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu ile birlikte çekildiği pozu "Çok mutlu olun" notuyla paylaştı. Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk çifti de gelin ve damatla verdikleri pozu "Sizi çok seviyoruz" mesajıyla sosyal medya hesaplarından duyurdu.

123844219-wliu4wi0rk6tkbrx1asxrw-h7n9-jpg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN