Türk vatandaşı olan Wilma Elles, yeni ismini açıkladı

Türk vatandaşı olan Wilma Elles, yeni ismini açıkladı

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ün kazanan Wilma Elles, Türk vatandaşı olduktan sonra "Mücella" adını aldığını duyurdu.

2008'de 'Türk Usulü' filminde rol aldıktan sonra, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle geniş çevrelerce tanınan ve kariyerine Türkiye'de devam eden Alman oyuncu Wilma Elles, önceki akşam bir ödül töreninde sunuculuk yaptı. Gecede oyuncuyu, eşi Mehmet Şah Çelik, oğlu Milat Göğüş, kızı Melodi Göğüş ve Küçük kızı Manolya Çelik de yalnız bırakmadı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, 2016'da Türk vatandaşı olduğunu açıkladı. Elles; "İsmim Mücella oldu. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. inanılmaz bir tesadüf değil mi? Ailemi çok seviyorum. Bu akşam beni yalnız bırakmak istemediler, iyi ki geldiler" dedi.

Elles, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen ikizleri Milat ve Melodi'nin velayeti anneye verilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN