Sharon Stone bakın hangi takımlı çıktı? Türkiye'de forma giyip poz verdi: Fanatikler inanamadı

“Golden Globe International Icon Award” ödül töreni için Türkiye’ye gelen oyuncunun pozları şaşırttı! Türkiye'de forma giyip poz verdi. O takımın formasıyla boy boy fotoğraflar çekildi. Fanatikler inanamadı...

Bodrum’da gerçekleşen "Golden Globe International Icon Award" ödül töreni için gelen Altın Küre ve Emmy ödüllü ABD'li aktris Sharon Stone, Beşiktaş formasıyla poz verdi.

ŞARON STONE’A BEŞİKTAŞ FORMASI

Bodrum’da ödül gecesi öncesinde düzenlenen özel bir yat gezisinde, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat adına Beşiktaş’ın iç ve dış saha formaları Sharon Stone’a hediye edildi. Ödül töreninin organizatörü Barbaros Tapan, Stone’a bu özel formaları takdim etti.

FORMALARLA POZ VERDİ

Sırtında isminin yazılı olduğu Beşiktaş formasını giyen Stone, hediye edilen formalardan duyduğu mutluluğu dile getirerek, teknede poz verdi.

Sosyal medyada “Stone Beşiktaşlı mıymış?” gibi yorumlar geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN