Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, “2024-2025 eğitim öğretim yılının eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Okullarda ilk ders zili bugün çaldı. 20 milyon öğrenci dersbaşı yaptı. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı Çanakkale’den Gazze’ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi temasıyla hazırlanan açılış dersi ile başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcı için bir mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “2024-2025 eğitim öğretim yılının eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN