Orhan Gencebay kiracısıyla kanlı bıçaklı oldu! Lüks villada büyük kriz: Mahkemeye verdiler

Orhan Gencebay kiracısıyla kanlı bıçaklı oldu! Lüks villada büyük kriz: Mahkemeye verdiler

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Sarıyer'deki lüks villasının kiracısı ile mahkemelik oldu. Usta sanatçı, mahkemeye dilekçe sunarken üzgün olduğunu vurguladı.

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Sarıyer'deki lüks villasının kiracısı ile mahkemelik oldu. Oğlu, Gökhan Gencebay'a 2023 yılında düğün hediyesi olarak verilen villa, 2018 yılından beri ünlü bir restoran işletmecisi tarafından kiralanmıştı. Usta sanatçının oğlu, Beşiktaş'ta kirada oturduğunu ve başka evi olmadığını belirterek, villanın tahliye edilmesini talep etti ve kiracı şirkete ihtarname gönderdi.

Gencebay, bu talebi karşısında bir karşılık bulamayınca İstanbul Sulh Mahkemesi'nde dava açtı. Gencebay, tarafından mahkemeye sunulan dilekçede Beşiktaş'ta 30 bin TL'ye oturduğu ve evlendiği için bir odalı evin ihtiyaçlarını karşılamadığı belirtildi.

Gencebay, Kira sözleşmesini yenilemeyeceğini ve 6 ay içinde evin tahliye edilmesini talep etti. Bu talebi incelemeye alan mahkeme, Gökhan Gencebay'ın konut ihtiyacının gerçek ve samimi olduğunu belirterek, villanın tahliye edilmesine karar verdi.

orhan-gencebay-villa.jpg

Orhan Gencebay da mahkemeye dilekçe sunarken dilekçesinde Sarıyer'de iki villa aldığını ve bunları oğlu Gökhan ve torunu Efe'ye hediye ettiğini, ailesinin mutluluğunun her şeyden önce geldiğini ancak oğlunun eve geçemediği için çok üzgün olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN