Arkalarına bakmadan kaçıyorlar! Ekonomik kriz onları da vurdu: Akın akın Türkiye’yi terk ediyorlar

Arkalarına bakmadan kaçıyorlar! Ekonomik kriz onları da vurdu: Akın akın Türkiye’yi terk ediyorlar

Arkalarına bakmadan kaçıyorlar, ekonomik krizle birlikte onlar da Türkiye'yi terk ediyorlar! Ülkemizden akın akın gidiyorlar...

Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz, turizm bölgelerinde yerleşik olarak yaşayan yabancı turistleri de olumsuz etkiledi. Özellikle son yıllarda yoğun olarak Türkiye'ye göç eden Rus ve Ukraynalılar, artan kira fiyatları ve hayat pahalılığı nedeniyle ülkeyi terk etmeye başladı.

Fahiş kira artışları ve ekonomik koşullardaki zorluklar, birçok Rus ve Ukraynalı göçmenin Türkiye’de kalmasını imkânsız hale getirdi. Bu zorlu ekonomik şartlar nedeniyle çoğu kişi rotasını Avrupa ülkelerine çevirmiş durumda.

Uzmanlar, mevcut ekonomik krizin ve yüksek kiraların devam etmesi durumunda Türkiye’de yaşayan diğer yabancı turistlerin de ülkelerine geri dönmesinin kaçınılmaz olduğunu belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN