Bim'den yufka alanlar dikkat! İçinden çıkanı görünce şok oldu: Yufka değil bakın ne yiyormuşuz

Bim'den yufka alanlar dikkat! İçinden çıkanı görünce şok oldu: Yufka değil bakın ne yiyormuşuz

Adana’da bir vatandaşın BİM marketten aldığı yufkadan erimiş plastik parçası çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşayan Hülya B., BİM marketten aldığı bir paket yufkayı börek yapmak için kullandı. Ancak börek malzemelerini hazırlarken, yufkanın içinde mavi bir plastik parçası buldu. Olayı telefonuyla kaydeden Hülya B., yaşadığı şoku sosyal medya aracılığıyla paylaştı ve sağlık riskine dikkat çekti.

aw283608-02.jpg

YUFKA PAKETİNİN İÇİNDEN ŞAŞIRTICI ÇIKTI

Hülya B., BİM marketten satın aldığı yufkayı kullanmaya başladığında, yufkanın içine işlenmiş bir plastik parçasıyla karşılaştı. Sosyal medyada yayımladığı videoda, “BİM marketten aldığım yufka paketiyle börek yaptım. Paketin sonuna geldiğimde, yufkanın içinde mavi bir plastik parçası buldum. Sağlığımız tehlike altında, bu çıkan nedir? Bu nasıl bir denetim?” şeklinde konuştu.

aw283608-01.jpg

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Hülya B.'nin paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Vatandaşlar, market ürünlerinin kontrol edilmesi gerektiğine ve benzer durumların yaşanmaması için daha sıkı denetimlerin yapılması gerektiğine dikkat çekti. Tepkiler üzerine BİM market yetkililerinin konuya açıklık getirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN