3 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Sevda bulundu

3 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Sevda bulundu

Avcılar’da 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, cuma günü annesiyle birlikte okul alışverişine gittikten sonra kayboldu. Torunundan üç gündür haber alamayan dede Erol Yılmaz, polise başvurarak yardım istedi. 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, öğle saatlerinde Sevda'nın bulunduğunu açıkladı.

İstanbul Avcılar’ın Yeşilkent Mahallesi’nde yaşayan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, 6 Eylül Cuma günü annesiyle birlikte gittiği okul alışverişinin ardından kayboldu. Torunundan üç gündür haber alamayan dede Erol Yılmaz, polise başvurarak yardım istedi.

OKUL ALIŞVERİŞİ SONRASI KAYBOLDU

Cuma günü annesiyle birlikte okul alışverişi için Avcılar’ın Köyiçi bölgesine giden Sevda Yılmaz, annesi ve yanında bulunan bir kız arkadaşıyla alışveriş yaptıktan sonra, “Babamın yanına gideceğim” diyerek annesinden ayrıldı. Ancak o andan itibaren genç kızdan bir daha haber alınamadı. Aile, Sevda’nın kaybolduğu andan itibaren tüm yakınlarını bilgilendirip her yerde onu aramaya başladı, fakat aramalar sonuçsuz kaldı.

Dede Erol Yılmaz, Sevda’nın kayboluşuyla ilgili yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, “Cuma gününden bu yana hiçbir haber alamadık. Torunumda herhangi bir geçimsizlik ya da sorun yoktu. Polise başvurduk, tüm akrabalarımızı haberdar ettik, fakat hala bir iz bulamadık” dedi. Yılmaz, Sevda’nın Suriyeli bir arkadaşı olduğunu ve bazı kıyafetlerinin bu arkadaşının evinde bulunduğunu belirtti. Polise bu durumu bildirdiklerini ve Sevda’nın Esenyurt’ta görüldüğüne dair duyumlar aldıklarını, ancak yaptıkları aramalarda bir sonuca ulaşamadıklarını ifade etti.

ABLASI: KARDEŞİMİN BULUNMASINI İSTİYORUM

Sevda’nın ablası Dilan Yılmaz ise kardeşinin kaybolmasının aileyi derinden sarstığını belirterek, “Kardeşimin bulunmasını istiyorum. Hiçbir sorun yoktu, kimseden de şüphe etmiyoruz. Sevda, gece dışarı çıkmaktan bile korkardı. Onun bir an önce bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Dilan, kardeşinin alışverişin ardından evine dönmemesinin kendilerini çok endişelendirdiğini, hiçbir şekilde onun böyle bir duruma gireceğini tahmin etmediklerini söyledi.

Sevda Yılmaz’ın kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları, ailesi ve yakınlarının da katılımıyla genişletildi. Güvenlik güçleri, Sevda’nın bulunması için hem Avcılar hem de çevre ilçelerde araştırmalarını sürdürüyor.

SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Sözcü'de yer alan habere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü, öğle saatlerinde Sevda'nın İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunduğunu açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN