O Kız Mine kimdir? Gerçek adı nedir? Ilgın Çakır biyografisi ve rol aldığı yapımlar

O Kız Mine kimdir? Gerçek adı nedir? Ilgın Çakır biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir heyecanla beklenen dizisi olan O Kız adlı dizi gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Herkes tarafından O Kız adlı dizinin oyuncuları, konusu ve ne zaman yayınlanacağı merakla araştırılıyor. Peki, O Kız dizisi ne zaman başlıyor? O Kız dizisi oyuncuları kimler? O Kız dizisinin konusu nedir? O Kız dizisi Mine karakteri kimdir? Ilgın Çakır kimdir? Ilgın Çakır kaç yaşında? Ilgın Çakır nereli? Ilgın Çakır hangi projelerde yer aldı? İşte Kanal D ekranlarının yeni dizisi O Kız’a dair detaylar…

Bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerin beğenisine sunulacak olan O Kız adlı dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu (Ozan), Dilin Döğer (Zeynep) olacak. Bununla beraber dizideki Mine karakteri ve onu canlandıracak olan oyuncu Ilgın Çakır’ın kim olduğu ve hayatına dair detaylar merakla araştırılıyor.

O Kız

O KIZ DİZİSİNİN MİNE KARAKTERİ KİM, ILGIN ÇAKIR KİMDİR?

Ilgın Çakır, 29 Eylül 2000 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlk defa oyunculuğa 2015 yılında Naciye adlı filmle atılan Ilgın Çakır, erken yaşlarda oyunculuğa başlamış ve Fransız Lisesi’nden mezun olmuştur. Lise yıllarında tiyatro ile yakından ilgilenen Ilgın Çakır, lise eğitiminin ardından oyunculuk eğitimi için yurtdışına giderek New York’ta oyunculuk üstüne bir konservatuar olan New York Stella Adler Konservatuarında oyunculuk eğitimleri almıştır. 2022 senesinden itibaren, Rose Bruford College’da tiyatro alanında eğitim alan Ilgın Çakır, Broadway Dance Center’da eğitimler almıştır. Türkiye’de ise Harika Uygur Atölyesinde eğitimler alarak Sadri Alışık Tiyatrosunda sahne almıştır.

O Kız

ILGIN ÇAKIR’IN SEVGİLİSİ VAR MI?

Her ne kadar güzel olsa da herkesin sevgilisi olduğunu zannedilse de ılgın Çakır bekardır ve sevgilisi yoktur.

O Kız

ILGIN ÇAKIR’IN BOYU KAÇ?

Güzel ve genç oyuncu Ilgın Çakır’ın boyu 1.70 cm, kilosu ise 48 kg’dır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN