Kızılcık Şerbeti'ne 2 isim veda ediyor

Kızılcık Şerbeti'ne 2 isim veda ediyor

Sezon finaline günler kala Kızılcık Şerbeti'nde 4 oyuncunun diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Dizide Umut’a hayat veren Serkan Tınmaz ile Rüzgâr’ı canlandıran Yiğit Kirazcı’nın vedasının ardından dizinin Alev’i Müjde Uzman ve Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen'in ayrılacağı açıklandı.

2 sezondur Show TV'de yer alan Kızılcık Şerbeti, 66. bölümüyle sezon finaline girecek. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin son bölümünde toplam 4 ayrılık yaşanacağı iddia ediliyordu. Diziden ayrılan isimler duyurulmaya başlandı.

Ketche’nin yönettiği dizide Umut’a hayat veren Serkan Tınmaz ile Rüzgâr’ı canlandıran Yiğit Kirazcı’nın vedasının ardından iki ayrılık daha yaşandı.

umut.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen günlerde sette astım krizi geçiren ve çektiği videolarla gündeme gelen dizinin Alev’i Müjde Uzman ekibe veda edecek.

alev.jpg
Müjde Uzman

Diğer ayrılan isim de Çimen’i canlandıran Selin Türkmen olacak.

cimen.jpg
Selin Türkmen

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN