Kızılcık Şerbeti fragmanı yayınlandı, ortalık yıkıldı! Böyle sezon yok: Dizinin en sevilen oyuncusu ölüyor

Heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ortalık yıkıldı! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı geldi mi?Yeni sezonda yer yerinden oynuyor! Dizinin sevilen oyuncusu ölüyor...

Final sezonu bölümüyle büyük bir heyecan yaratan Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezondan ilk fragmanı nihayet geldi. Fragmanda bomba üstüne bomba patlıyor. Diziye yeni katılan isimler, en sevilen karakterin ölmesi, büyük yüzleşmeler...

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, merakla beklenen yeni sezon fragmanını yayınladı. Dizinin yeni sezonunda izleyiciyi şoke edecek olaylar ve ünlü isimlerin katılımıyla heyecan doruğa çıkıyor. Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterinin yaşamını yitirdiği fragman, izleyiciler arasında büyük bir yankı uyandırdı. Alev'in dünyaya getirdiği bebeğine ise annesi ve ablası Kıvılcım sahip çıkıyor.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı: Alev'i kaybettik

FRAGMANA ALEV’İN ÖLÜMÜ DAMGA VURDU

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni sezonunda, “Alev'i kaybettik” sözleri fragmana damga vurdu. Ünlü oyuncular Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik de bu sezon diziye dahil olan isimler arasında.

KIVILCIM VE ÖMER ARASINDA BÜYÜK KRİZ

Fragmanda, Kıvılcım ve Ömer arasında büyük bir yüzleşme yaşanıyor. Kıvılcım’ın “Ben seni dün gece aldattım” sözleri, izleyicilerde büyük bir şaşkınlık yaratırken, karakterin bu itirafı dizideki dengeleri altüst edecek gibi görünüyor.

13 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu, izleyiciyi büyük sürprizlerle karşılayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN