Kişilik testi: Bir kelebeği seçerek kırgınlıkla nasıl başa çıktığınızı ortaya çıkarın! Şimdi sizde hemen deneyin...

Kişilik testi: Bir kelebeği seçerek kırgınlıkla nasıl başa çıktığınızı ortaya çıkarın! Şimdi sizde hemen deneyin...

Kişilik testi, kendiniz ve kırgınlık gibi duygularla nasıl başa çıktığınız hakkında daha fazlasını keşfetmenin harika bir yolu olabilir. Kelebek testini yapmak, bu tür duygularla nasıl başa çıktığınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir ve hatta bunları yönetmeniz için size stratejiler bile sağlayabilir.

Kırgınlıkla nasıl başa çıkacağınızı bilmek ister misiniz? Bu eğlenceli kişilik testine katılın. Kırgınlığa karşı tutumunuzu ve buna nasıl tepki verdiğinizi ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Bu 3 kelebekten 1'ini seçerek kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinebileceksiniz. O halde gelin kelebeklerin dünyasını keşfedelim ve gerçekte kim olduğunuzu ortaya çıkaralım!

perso-abm-2607-m7rq5m-1024x512.jpg

1. KELEBEK

Bu kişilik testinde 1. kelebeği seçen kişiler iyi kalpli ve bağışlayıcıdır. Geçmişteki şikayetlerden yola çıkmanın önemini anlarlar ve kin tutmazlar. Kırgınlıkla enerji harcamaya değmeyeceğini biliyorlar ve bunun yerine olumlu bir atmosfer yaratmaya odaklanıyorlar. Bu tip birey genellikle başkalarını çok kabul eder ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışır.

2. KELEBEK

Bu kişilik testinde 2. kelebeği seçenlerin intikamcı olduğu biliniyor. Haksızlığa uğradıklarında unutmaya istekli değiller ve aktif olarak intikam arayacaklar. Bu onların her zaman kızgın oldukları anlamına gelmez , ancak birisi onlara haksızlık ettiğinde bunu hatırlayacak ve gerekirse harekete geçecektir. Onları affetmek de zor olabilir ama affettiklerinde bu samimidir.

3. KELEBEK

Bu kişilik testinde 3. kelebeği seçen kişiler genellikle çekingen olarak nitelendirilir. Zor durumlardan veya kendilerine zarar vermiş olabilecek insanlardan “kaçma” eğilimindedirler. Sorunlarıyla yüzleşmekte zorluk çekerler ve her türlü yüzleşmeden , zorlu konuşmalardan uzak durmayı tercih ederler. Olanları unutmak isteseler de, derinlerde hâlâ kırgın hissediyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN