İhtiyaç duyduğunuz molayı verin! Koç, boğa, ikizler, terazi, akrep ve balıklar... İşte 21 Hazı̇ran 2024 günlük burç yorumu

İhtiyaç duyduğunuz molayı verin! Koç, boğa, ikizler, terazi, akrep ve balıklar... İşte 21 Hazı̇ran 2024 günlük burç yorumu

Bugün rahatlamak istiyor ve buna ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz, ancak aklınızda bir şeyler var ve umduğunuz dinginliği bulamıyor gibi görünüyorsunuz. Halletmeniz gereken bir şey varsa bunu mümkün olduğunca erken yapın. Şu anda gerçekten sükunete ihtiyacınız var ve eğer buna engel olan bir şey varsa, bunu ele almayı bir öncelik haline getirin.

21 HAZİRAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Coşku, başarının büyük bir parçasıdır. Sizi heyecanlandıran bir şey için çok çalışmak, sizi sıkan bir şey için çalışmaktan çok daha kolaydır. Amaçlarınızdan biri için olan hırsınızı kaybetmiş olabilirsiniz. Belki de hızlı bir ilerleme kaydedememek ya da bu yolda yaşadığınız bazı hayal kırıklıkları nedeniyle artık bu konuda heyecan duymuyor olabilirsiniz. Bu hedefe ilk başladığınız zamanki hislerinizi yeniden yakalamaya çalışın. Bunu yapabilirseniz, heyecanınız ve azminiz geri gelecektir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İçinizde çok fazla kızgınlık uyandıran bir ilişki şu anda aklınızda olabilir. Bu kişi hakkında açıkça şikayet edemeyebilirsiniz, ancak alttan alta içinizin yandığı zamanlar olabilir. Bu durum sinir bozucu olabilir. Bu kişi ile yakında bir karşılaşma yaşayacağınız için endişeleniyor olabilirsiniz. En büyük sorun, sanki başka bir seçenek yokmuş gibi, nasıl hissedeceğinize dair varsayımlarda bulunuyor olmanızdır. Bu kadar üzgün ya da tedirgin olmamayı deneyebilirsiniz. Hatta bu seçimi bir kez yaptığınızda, her şeyin daha da kolaylaştığını görebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün bir sınır çizmek için belirgin bir hat belirlemeniz gerekebilir. Hayatınızdaki birinin sınırlarla ilgili sorunları var gibi görünüyor, bu yüzden net olmanız gerekecek. Eğer göze batan bir sınır çizmezseniz bu kişi sizi kızdıracak ya da tedirgin edecek derecede sınırı aşabilir. Geçmişte nazik olma çabalarınız nedeniyle bu sınırların yeri ve katı olma konusunda fazla cömert davrandınız. Mahremiyetinizi ve huzurunuzu korumak istiyorsanız bu konuda kendinizi geliştirmelisiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir oyuncu tiyatro performansı için sahneye adım attığında, kim olduğunu geride bırakır ve başka bir kişiliğe bürünür. Oyuncunun söylediği ve yaptığı şeyler, canlandırdığı karakterin bir parçası haline gelir. Bu, yapacağınız bir konuşma öncesinde sizin için iyi bir teknik olabilir. Birine söyleyecek bir şeyiniz var ama bunu yüksek sesle ve doğrudan o kişiye söyleyecek kadar cesur hissetmiyorsunuz. Ancak güçlü bir üst benliğinizi çağırabilirseniz, söylemek istediklerinizi inançla ve zarafetle söyleyebilirsiniz. Denemeye değer.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Belirli bir çatışmanın yaşanmasını engellemek için bir grup konuşmasına müdahale etmeniz gerekebilir. Cazibenizi ve her iki taraf hakkındaki bilginizi kullanarak ne söyleyeceğinize karar verebilirsiniz. Ama bunu gerçekten yapmak istediğinizden emin misiniz? Yoksa işi akışına mı bırakmalısınız? Bugün tamamen eğlence ve mutluluktan yana olduğunuz için herkesin iyi geçinmesini istiyorsunuz, ancak bu konuşmanın kendi akışına bırakılması gerekebilir. Her iki tarafın da çözmesi gereken şeyler olabilir. Size ihtiyaç duyulursa orada olabilirsiniz, ancak bu konuyu akışına bırakmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün rahatlamak istiyor ve buna ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz, ancak aklınızda bir şeyler var ve umduğunuz dinginliği bulamıyor gibi görünüyorsunuz. Halletmeniz gereken bir şey varsa bunu mümkün olduğunca erken yapın. Şu anda gerçekten sükunete ihtiyacınız var ve eğer buna engel olan bir şey varsa, bunu ele almayı bir öncelik haline getirin. Ancak bir noktada, ne zaman duracağınızı bilmeniz gerekiyor. İşkolik eğilimlere sahipsiniz, bu yüzden kendinize bazı sınırlar koyun ve sonra o çok ihtiyaç duyduğunuz molayı verin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Doğuştan mütevazısınız. Dikkatleri üzerinize çekmeyi ya da kendinizi övmeyi sevmiyorsunuz. Ancak, şimdi biraz böbürlenmenin size çok iyi geleceği bir durumda olabilirsiniz. Aslında, ihtiyaç duyacağınız dikkati çekmek ve yardımı almak için, iddialı bir şekilde öne çıkmanız ve yeteneklerinize ve becerilerinize mümkün olduğunca çok dikkat çekmeniz gerekebilir. Bu sizin için zor olabilir, ancak ihtiyacınız olanı elde etmenin en iyi yolu bu olacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Canınızı sıkan bir konuda içinizi dökmek için güçlü bir gereksinim duyuyor olabilirsiniz. Üzüldüğünüz şeyi sizi anlayan biriyle paylaşabilseniz çok iyi olurdu. Eğer bu şu anda mümkün değilse o zaman bu hassas duyguları içinizden atmanın alternatif bir yolunu bulabilirsiniz. Çok yaratıcı biri olma özelliğiniz var, dolayısıyla hayal gücünüze ve yaratıcılığınıza hitap eden bir şeyler yapmak sorunun üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Geçmişte sık sık paylaştığınız bir görüşe, artık aynı şekilde hissetmeseniz bile inatla bağlı kalıyor olabilirsiniz. Değiştiğinizi kabul etmekten hoşlanmıyorsunuz çünkü zihninizde bu, yanıldığınızı kabul etmekle eşdeğer olabilir. Ancak, artık inanmadığınız bir görüşün arkasında durursanız bu sizi başkaları karşısında zayıf bir konuma sokacaktır. Artık size doğru gelmeyen bir noktayı savunamazsınız. Gururunuzu bir kenara bırakın ve düşüncelerinizi değiştirdiğinizi açıklayın. Bunu içtenlikle yaparsanız, aslında utanç verici olmaktan ziyade oldukça etkileyici olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir arkadaşınızın veya aile üyenizin duygusal bir gösterisi biraz fazla ayrıntı içeriyor olabilir. Gerçekten bilmemeyi dilediğiniz bir şey öğrenebilirsiniz ve bununla nasıl başa çıkacağınız bir ikilem yaratabilir. Tepki vermek istemeyebilirsiniz çünkü bu başka bir kişinin sorunlarına dahil olmak anlamına gelir ve şu anda başa çıkmanız gereken yeterince sorununuz var. Yine de bilmiyormuş gibi de davranamazsınız. Sadece tavsiye verebilecek durumda olmadığınızı belirtmeyi deneyin. Doğrudan ve dürüst bir yaklaşım şu an için en iyisi.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir ilişkinizde ilerleme kaydetmek istiyorsanız bugün bir kuyruk acısını aşmanız gerekecek. Küçük bir anlaşmazlık iletişim eksikliğine neden oluyor ve bu kişiyle barışmanız gerekiyor. Gerçekten ne hissettiğinizi söylemiyorsunuz çünkü eski bir tartışma zihninizde tekrarlanıp duruyor. Bunu bir perspektife oturtmaya çalışın. Bu o kadar da önemli değil ve hayatınıza gerçekten çok şey katan birinden keyif almanızı engelliyor. Bunun üstesinden gelin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İyimserliğiniz bugün en büyük yardımcınız ve aynı zamanda en büyük gücünüz olacak. Bir anlaşmazlık barındıran kişisel bir zorlukla karşı karşıya kalabilirsiniz ve bu aniden ortaya çıkabilir. Yine de umut dolu düşünce tarzınızı korursanız ve başkalarını da aynısını yapmaya teşvik ederseniz meseleyi oldukça başarılı bir şekilde halledebilirsiniz. Nelerin yanlış gidebileceğini hayal etmek cazip gelse de, bunun yerine işlerin çok iyi gittiğini hayal etmeyi seçin. Gerçekten de çok az çabayla işleri çok olumlu bir yöne çevirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN