İstanbul'da haftanın son iş gününde trafik yoğunluğu

İstanbul'da haftanın son iş gününde trafik yoğunluğu

İstanbul’da haftanın son iş günü sabah saatlerinde, işe ve okula gidenlerin yoğunluğu nedeniyle Anadolu ve Avrupa yakalarında trafik arttı. Avrupa Yakası’nda Haliç Köprüsü ve Okmeydanı-Mecidiyeköy arasında yoğunluk yaşanırken, TEM Otoyolu’nun Bağcılar mevkisinde de trafik sıkıştı. Anadolu Yakası’nda ise 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde araçlar yavaş ilerledi. İBB verilerine göre, kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 54’e ulaştı.

İstanbul’da haftanın son iş günü sabah saatlerinde trafikte yoğunluk yaşandı. Okul mesaisi ve işe gidiş saatiyle birlikte kentin her iki yakasında da belirli noktalarda araç yoğunluğu arttı.

Avrupa Yakası’nda, D-100 kara yolu üzerinde Ankara istikametine doğru Haliç Köprüsü girişinde trafik yoğun bir şekilde ilerliyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yönelen araçlar, Okmeydanı ve Mecidiyeköy arasında akıcı bir trafikle seyahat ederken, TEM Otoyolu’nun Bağcılar mevkiinde Edirne yönüne doğru sıkışıklık oluştu.

Anadolu Yakası’nda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde trafik yavaş ilerledi. D-100 kara yolunun Altunizade mevkiinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde de araçlar güçlükle ilerlerken, Bostancı mevkiinde Kadıköy yönünde yoğunluk yaşandı. TEM Otoyolu’nda ise Sancaktepe’den başlayan trafik, Ataşehir’e kadar devam etti.

Sabah saatlerinde işe ve okula gitmek isteyenler toplu taşıma duraklarında ve metrobüs ile metro aktarma merkezlerinde kalabalığa neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah saatlerinde kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 54 olarak kaydedildi. Avrupa Yakası’nda yüzde 51’e ulaşan yoğunluk, Anadolu Yakası’nda yüzde 62’ye kadar çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN