İbrahim Tatlıses bu kez canlı yayında Ahmet Tatlıses'i hedef aldı! Ünlü türkücü açtı ağzını yumdu gözünü: Asena'nın adını anma!

İbrahim Tatlıses bu kez canlı yayında Ahmet Tatlıses'i hedef aldı! Ünlü türkücü açtı ağzını yumdu gözünü: Asena'nın adını anma!

Bodrum'da geçirdiği kaza sonrasındaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bu kez canlı yayında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Canlı yayında oğlu Ahmet Tatlıses'i hedef alan ünlü sanatçı, açtı ağzını yumdu gözünü. Bir dönem birliktelik yaşadığı Asena hakkında da konuşan ünlü sanatçının açıklamaları sevenlerini şoke etti.

Bodrum Yalıkavak'ta geçirdiği trafik kazası ve kaza sonrasındaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, açtı ağzını yumdu gözünü.

Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına telefonla bağlanan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Türk televizyon tarihinin efsane isimlerinden olan İbrahim Tatlıses Bodrum'da gerçirdiği trafik kazasında ölümden dönmüştü. Son dönemde Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan İbo Show programıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bu kez canlı yayındaki açıklamalarıyla sevenlerini şoke etti.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Yalıkavak'ta geçirdiği trafik kazasında minibüs ve kamyonetin çarpışmasıyla aracının içinde sıkışan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, ekiplerin çalışmasıyla sağ olarak kurtarılmıştı, içinde sıkıştığı araçtan saatler süren çalışmalar sonucunda çıkarılan ünlü sanatçı, kaldırıldığı hastanede türkü söyleyerek sevenlerine "ben iyiyim" mesajı vermişti.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE KONSER

Kazadan sonra Yalıkavak'ta sahne alan İbrahim Tatlıses, ayağı alçılı ve tekerlekli sandalye ile konser vermiş, o anlar sosyal medyada yoğun ilgi görmüştü.

Yaşanan kazadan sonra ise bir an olsun babalarının yanından ayrılmayan Tatlıses'in çocukları Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses, babalarının aracılığıyla buzları eritip birbiriyle barışmıştı.

sandalye.jpg​​​​​​​

"AYAĞIMI YÜZÜNÜZE KARŞI ÇEVİRDİM ÖZÜR DİLERİM"

Kazadan bir gün sonra İzmir Çeşme'de sevenleriyle bir araya gelen Tatlıses, ölümden döndüğü kaza anında yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

"Şimdi ben ayağımı yüzünüze karşı çevirdim özür dilerim. Niye? Ayağımın altında kırıklar olduğu için. Yüce Allah yine bir kıyak geçti. Allahuteala sağ olsun. Allah yüzümüze baktı. Allah’ın sevgili kuluyum demek ki bize çok dua ediyorsunuz. Allah razı olsun. Oradan biz nasıl sağ çıktık, ben hala şaşırmış vaziyetteyim. Yabancı filmlerde kamera araba içinde takla atar ya, aynen öyleydi. Habire döndüm ama bir yere varamadım. Melek gönderdi 'Onların önünde kaya ol' dedi. Kayaya çarpıp durduk. Bir çalışanımız var. 'İbrahim Bey biz yaşıyor muyuz?' dedi. 'Allah bizi kurtardı' dedim."

kaza.jpg​​​​​​​

"GELDİ, NUMARASINI YAPTI GİTTİ"

Bodrum’da Trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’in yanına ilk giden isimlerden biri de ilk eşi Adalet Sara ile evliliğinden dünyaya gelen Ahmet Tatlıses olmuştu. Birbirleri hakkında sert sözler söyleyen ve mahkemelik olan ikilinin, feci kaza sonrası barıştığı iddia edilmişti.

Büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile barıştığı yönünde iddialara cevap veren Tatlıses, 'Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti" demişti.

"BENİM MESLEĞİM DEĞİL"

Babasının bu açıklaması sonrası sessizliğini bozan Ahmet Tatlıses ise "Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum, ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. 'Artistlik' nedir bilmem, malum benim mesleğim değil. Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz. Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.

paylasim.jpg​​​​​​​

"ARADAN BİR HAFTA GEÇMİŞ"

Tüm bu yaşananların ardından İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak "Ziyaret günümüz kapanmıştır. Adam gününde gerek! Aradan bir hafta geçmiş, e bana ne? Ben yaptıklarımın karşılığını kazadan çıkarak aldım. Gerisini sizler düşünün. Şükürler olsun Rabbime" demişti.

Ünlü türkücü bu kez Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programa telefonla bağlanarak gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

HÜLYA AVŞAR'A KİM AŞIK DEĞİL?

Ünlü türkücü bir dönem birliktelik yaşadığı Hülya Avşar hakkında canlı yayında kendisine yöneltilen "Hülya Avşar'a aşık olmuş muydunuz?" sorusuna 'kim aşık değil ki. Hülya hanımda 'İbrahim Tatlıses'e kim aşık değil ki' diyor. Boz dostuz dost. şeklinde yanıt verdi.

KOŞMAM DERSEM YALAN SÖYLERİM

Ünlü türkücü, programın sunucusu Bircan Bali'nin kendisinin Bodrum'da geçirdiği kazayı hatırlatarak "Allah gecinden versin bir gün yolda Bodrum'a giderken oğlunuz Ahmet Tatlıses kaza yapsa sizde ona koşar mıydınız?" sorusuna verdiği yanıtla bir kez daha oğlu Ahmet Tatlıses'i hedef aldı.

Ünlü türkücü, kendisine yöneltilen bu soruya "Koşmam dersem yalan söylerim. Ama en azından oyuncu olmam. Artistlik yapmam. " şeklinde yanıt verdi.

KONUYU KAPATALIM

Bircan Bali'nin "Artistlikten ziyade orda bulunmak isterdiniz ama gönlünüz kırıldığı için belki de ertesin gün kahvaltıya katılmak istemezdiniz" şeklinde konuşması üzerine araya giren İbrahim Tatlıses, Bali'ye sert çıkarak 'ne demek istiyorsun şimdi anlamadım? Bu konuyu kapatalım. Konumuz şarkılar. Ben buraya şarkılar için bağlandım. Bu konuları konuşmak istemiyorum. Çünkü hoş değil." diye çıkıştı.

ASENA'NIN ADINI ANMA!

Programın bir diğer sunucusu Arto'nun "Asena'dan ayrıldıktan sonra bir şarkı yapmıştınız?" şeklinde üzerine konuşması sonrasında da araya giren ünlü türkücü, "İsmini 20 senedir anmadığım insanların ismini anmayın Allah aşkına. Karıştırma işi." diyerek Arto'ya da sert çıktı.

BUGÜNE KADAR KİME DESTEK OLMADIM!

Arto'nun "Sizin yerinize Özcan Deniz mi Mahsun Kırmızıgül mü olabilirdi? Gençlere destek olma babında hangisi, kim olabilirdi?" şeklindeki sorusuna da yanıt veren İbrahim Tatlıses, "Hele bir sorayım ben bugüne kadar kime destek olmadım?" dedi.

Tatlıses Arto'nun "Mahsun'a destek değil de köstek olduğunuzu biliyoruz" şeklinde konuşması sonrasında ise "Ben hiç kimseye köstek olmadım. Ben 14 senedir yokum. Neredeler?" şeklinde yanıt verdi.

BENİM DERDİM BANA YETER

Son olarak Arto'nun "Aşk hayatınız ne durumda? Benim duyduğum sizi bırakan olmuş sanki" sorusuna da yanıt veren İbrahim Tatlıses, "Aşkı bıraktım. Benim derdim bana yeter." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN