Araba yerine bunu alan paraya para demeyecek! Yatırımın uzmanı tavsiye verdi: En az 20-30 milyon olacak

Yatırım uzmanından tavsiye! Araba alacaklar dikkat! Araba yerine bunu alan paraya para demeyecek! Arabaya vereceği parayı buna yatıran köşeyi döner. En az 20-30 milyon olacak...

Sosyal medya hesaplarında sık sık yatırım tavsiyeleri paylaşan ve ekonomi yönetimiyle ilgili önerileriyle dikkat çeken Mert Başaran, son videosunda araba yatırımıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. 2006 model jeepinden çektiği videoda, bir arkadaşına verdiği tavsiye üzerine, araç satın almanın yerine farklı yatırım seçeneklerini değerlendirmek gerektiğini vurguladı.

"ARABA YERİNE EV VE ALTIN ALIRIM"

Başaran, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bir arkadaşının arabasını yenilemesi konusunda tavsiyede bulunulması üzerine “Ne gerek var arabaya para vermeye” şeklinde bir yorumda bulundu. Araba almanın yerine farklı yatırım araçlarını tercih ettiğini belirten Başaran, bu konuda şu ifadeleri kullandı:

"Çok güzel bir araba. Ne gerek var abi arabaya para vereceğim. Onun yerine 1+0 daire alırım her ay en az 10 bin lira kira getirir. Güzel bir toprak alırım, çok güzel para yapar. Hiç bir şey yapamazsam gider altın alırım 5-10 yıl sonra altın en az 20-30 milyon olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN