Masumiyet Müzesi dizi oluyor: Selahattin Paşalı başrolde

Masumiyet Müzesi dizi oluyor: Selahattin Paşalı başrolde

Orhan Pamuk’un kült romanı Masumiyet Müzesi, ekranlara taşınıyor. Yakında çekimlerine başlanacak olan dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Selahattin Paşalı, dizide Kemal karakterine hayat verirken, Eylül Lize Kandemir ise Füsun karakterini canlandıracak.

Orhan Pamuk'un dünya çapında ses getiren romanı Masumiyet Müzesi, Netflix'te dizi olarak hayat bulacak. Yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan'ın oturduğu dizinin senaryosunu Ertan Kurtulan kaleme aldı. Romanın orijinal ruhuna sadık kalınacağı vurgulanan dizide, başrolleri Selahattin Paşalı ve Eylül Lize Kandemir paylaşacak.

Selahattin Paşalı, dizide Kemal karakterine hayat verirken, Eylül Lize Kandemir ise Füsun karakterini canlandıracak. Kemal'in nişanlısı rolünde ise deneyimli oyuncu Oya Unustası yer alacak.

1975 yılında başlayan ve İstanbul'un karmaşık sokaklarında geçen hikaye, Kemal'in Füsun'a olan tutkulu aşkını ve bu aşkın yarattığı karmaşık duyguları anlatıyor. Dizinin 9 bölümden oluşması ve her bir bölümün romanın atmosferini ekrana yansıtması bekleniyor.

MASUMİYET MÜZESİ KİTABININ KONUSU

1975 yılında başlayan hikâye, tekstil zengini Basmacı ailesinin okumuş 30 yaşındaki oğulları Kemal ile uzak akrabaları, yoksul Keskin ailesinin 18 yaşındaki güzel kızı, tezgahtarlık yapan Füsun arasındaki aşkı anlatıyor.

2012'DE MÜZE OLMUŞTU

Orhan Pamuk, hayatı boyunca topladığı, biriktirdiği nesneleri, İstanbul'da kurduğu roman ile aynı adı taşıyan bir müzede sergiliyor. 28 Nisan 2012'de açılan Masumiyet Müzesi, Çukurcuma'da yer alan 1897 yapımı üç katlı tarihi bir binada bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN