Hayatta daima önünüze bakmanız gerekir, geriye değil! Koç, boğa, başak ve yaylar.. İşte 19 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Hayatta daima önünüze bakmanız gerekir, geriye değil! Koç, boğa, başak ve yaylar.. İşte 19 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Sizin hatalarınız başka birinin hatalarından daha mı kötü? Muhtemelen değildir. Hepimiz hayatımız boyunca hatalar yaparız ve bu hatalardan ders çıkarırız. Bazen kendinizi o kadar yüksek standartlarda tutuyorsunuz ki, yaptığınız yanlışları, kendinizi suçlu hissetmenize ve kendinize karşı çok eleştirel olmanıza neden olacak şekilde büyütüyorsunuz.

19 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Görüş bildirme hakkına sahipsiniz. Hepimiz kendi araştırmamızı yapma ve kendi sonuçlarımıza varma hakkına sahibiz. Asıl sorun, doğru bilgiyi bulamadığımızda ve tamamen doğru olmayan bir şeye inanmaya devam ettiğimizde ortaya çıkar. Biriyle tartıştığınız bir fikir sizi şu anda çok güçlü hissettiriyor olabilir ve bu gerçek bir sürtüşmeye dönüşebilir. Geri alamayacağınız bir şey söylemeden önce, biraz daha araştırma yapın. Hem sizin inandıklarınızda hem de karşı tarafın inandıklarında doğruluk payı olduğunu görebilirsiniz. Belki de bir anlaşma yapılabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şimdiye kadar yaşadığınız herhangi bir sorun veya yaptığınız herhangi bir hata, iş işten geçtikten sonra çok daha net anlaşılabilir. Bir şey gerçekleştikten sonra izlenecek en iyi yolun ne olduğunu anlamak çok daha kolaydır. Ancak bir sorunun ortasındayken durum çok daha kafa karıştırıcıdır. Şu anda sizi endişelendiren bir sorununuz olabilir. Yanlış bir şey yapmak istemiyorsunuz. Hayal dünyanızda kendinizi geleceğe taşıyabilir ve geçmişe bakıyormuş gibi davranabilirseniz, şu anda doğru olanı yapmak daha kolay hale gelebilir!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Size sunulan bir fırsatı değerlendirirken olası tüm kusurları ve yanlış gidebilecek her şeyi değerlendiriyor olabilirsiniz. Bu fırsatın sizi ne kadar ileriye götürebileceğine ve getirebileceği tüm iyi şeylere odaklanmak yerine, nelerin yanlış gidebileceğiyle daha fazla ilgileniyor olabilirsiniz. Bunu düşünmeniz akıllıca, ancak düşüncenizin daha büyük bir kısmını da bu işte nelerin yararlı olabileceğini anlamaya ayırmalısınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sizin hatalarınız başka birinin hatalarından daha mı kötü? Muhtemelen değildir. Hepimiz hayatımız boyunca hatalar yaparız ve bu hatalardan ders çıkarırız. Bazen kendinizi o kadar yüksek standartlarda tutuyorsunuz ki, yaptığınız yanlışları, kendinizi suçlu hissetmenize ve kendinize karşı çok eleştirel olmanıza neden olacak şekilde büyütüyorsunuz. Evet, bazı hatalar diğerlerinden daha beterdir, ancak uygun şekilde telafi edilerek ve öğrenilerek çoğu düzeltilebilir ve telafi edilebilir. Şimdi pişmanlık duyduğunuz bir şey yüzünden bugün kendinize karşı acımasız olmayın. Hayatta daima önünüze bakmanız gerekir, geriye değil.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Gerçekten de en iyi günler henüz gelmedi mi? Sizin için pek de iyi gitmeyen bir girişim için kendinizi bunun olacağına ikna etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Yine de şimdi çok daha az ümit etmeye ve hatta gelişmeler hakkında biraz olumsuz hissetmeye başlıyorsunuz. Sıkı tutunun. Hemen olmasa da yakında işlerin lehinize sonuçlanacağına dair işaretler görebilirsiniz. Gözlerinizi umutlu, parlak noktalardan ayırmayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birisi yakında sizden bir tartışmaya müdahale etmenizi ve arabulucu olarak hizmet etmenizi isteyebilir. Bu kişi yakın olduğunuz ve çok sevdiğiniz biri. Karşı taraf o kadar da değil! Adil olabilir misiniz? Evet, doğuştan dürüst ve onurlu bir kişi olarak adil olabilirsiniz. Ancak yine de bu talebi reddetmek isteyebilirsiniz çünkü sevmediğiniz kişi yerine sevdiğiniz kişiyle aynı tarafta olmayı tercih edersiniz. Bu en akıllıca yol olabilir. Taraf olduğunuz biriyle sorun yaşama riskini göze almayın, ancak onu bilgilendirmek için bildiklerinizi paylaşmaya çalışın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Büyük bir hedef için planınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bu hedefin peşinden gitmekten vazgeçmeniz gerektiği için değil, bu konuda daha gerçekçi olmanız gerektiği için bu değişiklik şart. Ayrıca, bu değişiklik istediğinizden daha azını elde edeceğiniz anlamına gelmez. Bu sadece, hedefinize ulaşmak için izlediğiniz yolu daha sağduyulu olacak şekilde yeniden şekillendirmeniz gerekebileceği anlamına gelir. Bugün, eylem planınızı değerlendirmek için biraz zaman ayırın. Eğer daha doğrudan ya da daha uygulanabilir yollar varsa hedeflerinize ulaşmanız daha kolay olacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sizin de dahil olduğunuz bir olaya karışan herkes en bilgili kişinin kendisi olduğunu düşünüyor ve diğerlerinin neden onları dinlemediğini anlayamıyor. Böyle bir durumda herkesi aynı noktada buluşturmak çok zor olabilir, ancak sizin göreviniz de bu. Kimin en iyisini bildiğine kendiniz karar vermek yerine, konuyu kendi aralarında tartışmaları için onlara bir şans verin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Tavsiye almak, uzman birinden gelse bile riskli olabilir. Hepimiz uzmanların bile yanılabileceğini biliyoruz. Şu anda iyi bir seçim yapmaya gerçekten ihtiyacınız var ve size tavsiye veren kişiden emin olmayabilir ya da size tavsiye verebilecek kimseyi tanımıyor olabilirsiniz. Peki ya siz? Siz akıllı ve yetenekli birisiniz. Kimse sizi bilmeniz gerekenleri kendi başınıza araştırmaktan alıkoyamaz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Pek yakında, hiç hoşlanmadığınız birinden hoşlanıyormuş gibi davranmanız gereken bir durumda olabilirsiniz. Rol yapma konusunda iyi değilsiniz çünkü gerçek ve samimi bir insansınız. Ancak, aynı zamanda nazik, saygılı ve adilsiniz. Bu kişiye, belki de onda henüz bilmediğiniz ve hoşunuza gidebilecek bir şeyler olduğu düşüncesiyle bir şans verin. Bu sayede durumla başa çıkmanız daha kolay olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün program yapmakta zorlanabilirsiniz çünkü ne zaman yapmaya çalışsanız, her şeyi değiştirecek yeni bir şey ortaya çıkıyor. Hemen ilgilenmeniz gereken birkaç konu ortaya çıkabilir ya da başkaları sizden yardım talep edebilir. Sabit olmayan bir program oluşturmanız yararlı olacaktır. Gününüzü mümkün olduğunca esnek bir şekilde düzenlerseniz karşınıza çıkan her şeyle ilgilenebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda etrafınızda çok fazla sorun olabilir. Bunlar arkadaşlarınızdan veya aile üyelerinizden kaynaklanıyor olabilir ve hatta ortalığı biraz da siz karıştırıyor olabilirsiniz. Ancak şu anda muhtemelen arzuladığınız şey huzur ve sessizliktir. Kargaşaya ayak uydurarak kendinize kötülük yapıyorsunuz. Bunun yerine sükuneti aramayı seçerseniz bu sizin için çok daha iyi olacaktır. Evet, şu anda çözülmesi gereken şeyler var, ancak bunu herhangi bir öfke veya duygusal kargaşa olmadan yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN