Hayatını kaybeden Aydemir Akbaş'a canlı yayında tepki toplayan sözler! 'Çapkınlığı yüzünden...'

Usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın vefatı hayranlarında derin üzüntü yaratırken hayatını kaybeden Akbaş'a canlı yayında söylenen sözler sosyal medyada tepki topladı.

Uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Aydemir Akbaş, Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Akbaş'ın vefatı sanat dünyasında ve sevenlerinde derin üzüntü yaratırken usta oyuncuya canlı yayında söylenen sözler tepki topladı.

Son olarak 2 Ocak 2024 tarihinde vizyona giren senaryosu Şafak Sezer tarafından yazılan, yönetmenliğini ise Kamil Çetin'in üstlendiği "Kolpaçino 4 4'lük" adlı filmde rol alan usta oyuncu Akbaş, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Usta oyuncu Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilirken Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Beyaz Magazin' adlı programda usta oyuncu hakkında yorum yapılırken programın sunucusu Bilal Özcan, Akbaş hakkında 'Hiç çocukları olmadı. Bir kere oldu. Ancak düşük yaptı eşi. Aydemir Akbaş yıkılmıştı. Huysuzdu. Allah rahmet eylesin. O yüzden 3 kere evlendiler 2 kere boşandılar' dedi.

'ÇAPKINLIĞI YÜZÜNDEN...'

Programın diğer sunucusu Özcan'ın sözleri sonrasında araya girerek 'Neden? Çapkındı da aynı zamanda. Çapkındı' diye konuştu. Bu sözlere sinirlenen Özcan 'Hayır, hayır. Çapkın bir erkek değildi. Eşinin müsaadesiyle o filmlerde oynadı' dedi. Özcan'ın bu sözleri sonrasında bir kez daha araya girilirken 'Çapkınlığı yüzünden zaman zaman eşiyle kavga edip ayrıldı' dedi.

Bir kez daha sinirlenen Özcan 'Çapkın değildi. Rahmetlinin arkasından lütfen çapkındı demeyelim' diye konuştu.

Akbaş için yapılan bu yorumlar sosyal medyada tepki topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN