Haftada iki defa saçınız sürün: 6 hafta sonra gözlerinize inanamayacaksınız! Saç dökülmesine karşı doğal çözüm

Haftada iki defa saçınız sürün: 6 hafta sonra gözlerinize inanamayacaksınız! Saç dökülmesine karşı doğal çözüm

Günde 100-150 arası saç telinin dökülmesi normal sayılır. Ancak günlük saç dökülmesi 150-200 telden fazla ise müdahale etmeniz gerekebilir. Saç dökülmesine karşı saçlı deriyi besleyecek, saçlarınızın daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzamasını sağlayabilecek bitkisel yağlardan faydalanabilirsiniz. İşte, saç dökülmesine karşı bitkisel yağlar...

Saçlar kökten uca kadar beslenerek uzamaya ve sağlıklı kalmaya devam eder. Güçlü saçlara ve saç köklerine sahip olmak için belirli aralıklar ile yağ terapileri uygulanmalı. Bu yağ terapileri tamamen doğal ve bitkisel özlü yağlar ile yapılmalı.

BİTKİSEL YAĞLAR SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLER Mİ?

Sadece saçların dökülmesinde değil kepeğe karşı saç diplerini korumada, saçlarınıza doğal parlaklık vermede, saç diplerini beslemede, saçların güçlenmesinde, yıpranmış saçları onarmasında, parlaklık ve sağlıklı görünüm vermesine yardımcı olur. Aromatik yağlar ile besleyen, nemlendiren, koruyan vitamin ve bitkisel yağlar içerir.

Saç bakım yağı, günlük etkiler ve boya ile yıpranmış, kırık ve kuru saçların onarılması, kuvvetlenmesi, canlı ve parlak görünüm kazanması için haricen kullanılan bir üründür. İçeriğindeki susam, badem, fındık ve ceviz yağları saçın nem dengesini yeniden düzenler.

Gercekgundem'de yer alan habere göre, yağların içindeki E vitamini ile saçın kaybettiği canlılığı yeniden kazanmasını sağlar. Çam terebentin yağı, onarıcı etkisiyle saç uçlarını onarır, köklerini kuvvetlendirir ve saça parlaklık verir. Defne yaprağı yağı, saçı besler ve kepek oluşumunun önüne geçer. Her türlü saç tipi için kullanılabilecek olan ürün tamamen doğal bitki yağlarından oluşmuştur.

SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI BİTKİSEL YAĞLAR NELER?

* Badem yağı

* Portakal yağı

* Kekik yağı

* Fındık yağı

* Jojoba yağı

* Çam terebentin yağı

* Sarımsak yağı

* Çörek otu yağı

* Papatya yağı

* Zencefil yağı

* Isırgan yağı

* Zeytin yağı

* Defne yağı

* Ceviz yağı

* Limon yağı

Saç diplerine parmak uçları ile masaj şeklinde uygulayın. 45 dakika beklendikten sonra saçlarınızı yıkayın. 6 hafta boyunca haftada 2 defa uygulanması tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN