Gururunuzu bir kenara bırakın! Koç, boğa, ikizler, terazi, yay ve balıklar... İşte 26 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Gururunuzu bir kenara bırakın! Koç, boğa, ikizler, terazi, yay ve balıklar... İşte 26 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Eskiden değer verdiğiniz ve güçlü bir bağ kurduğunuz birine karşı düş kırıklığına uğramış veya öfkeli olabilirsiniz. Bu kişi hala sevdiğiniz ve hayranlık duyduğunuz başka bir kişiyle ilişkili olabilir ama siz en azından bir düzeyde o kişiyle de bağınızı koparmışsınızdır.

26 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda yaşadığınız bir sorunla başa çıkmak için geçici bir çözüm üretmek, dikiş atılması gereken bir yaraya yara bandı yapıştırmaya benzer. İyi sonuç vermez ve hatta daha fazla hasara yol açabilir. Bunun yerine, sorunu tamamen çözmek için gereken süre kadar beklemeniz gerekir. Bunu yapmazsanız her şeyin kontrolünü kaybedebilirsiniz. Ancak bunu yaparsanız biraz gecikebilirsiniz ama işinizi bitirmiş olursunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Derinden incindiğinizde affetmek kabul edilmesi zor bir kavram olabilir. Yakın zamanda güvendiğiniz biri tarafından incitildiğiniz için şu anda bunu yaşıyor olabilirsiniz. Eğer sizden af diledilerse bu işinizi kolaylaştırabilir çünkü bu yaptıklarını kabul ettiği anlamına gelecektir. Aksi takdirde, bunu aşmak daha zor olabilir. Eğer durum buysa affetmeyi karşı tarafı değil kendinizi özgür bırakmak olarak görmeye çalışın. Size neden yanlış yaptığını bilmiyor olabilirsiniz, ancak bunun kendi acısından veya geçmiş deneyimlerinden kaynaklandığını varsaymanız ve unutmanız gerekir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Devam etmekte olan bir çalışmanızda işler sizin için gayet yolunda gidiyor. Diğer insanlar için bu harika bir şey olabilir. Ancak sizin için biraz sıkıcı bir hal alabilir. Sizin aradığınız şey bela veya sorun değil, fakat işleri daha ilginç kılmak için biraz heyecan ve macera istiyorsunuz. Sorun aramak yerine, işlerin yolunda gittiği gerçeğinden keyif almalı ve deneyiminizi bir sonraki seviyeye nerede ve nasıl taşıyacağınızı belirlemek gibi başka bir yoldan maceraya atılmalısınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Eskiden değer verdiğiniz ve güçlü bir bağ kurduğunuz birine karşı düş kırıklığına uğramış veya öfkeli olabilirsiniz. Bu kişi hala sevdiğiniz ve hayranlık duyduğunuz başka bir kişiyle ilişkili olabilir ama siz en azından bir düzeyde o kişiyle de bağınızı koparmışsınızdır. Belki de sizi inciten ya da hayal kırıklığına uğratan kişiyle yüzleşmek istemediğiniz için hiçbir yanlış yapmamış olan kişiyle de ilişkinizi kesmişsinizdir. Bunu düzeltmeniz gerekiyor. Gururunuzu bir kenara bırakın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birçok insan telefonlarına oldukça bağımlı hale geldi. Bir restorana girdiğinizde, bir masa dolusu insanın başlarını öne eğmiş, telefonlarını karıştırdıklarını görürsünüz. Bakılacak fotoğraflar, okunacak mesajlar, izlenecek videolar vs. vardır. Başka yerlere bakmak zor olabilir. Çoğumuz bu durumdan sorumluyuz. Son zamanlarda kendinizden, sevdiklerinizden veya ilgi alanlarınızdan daha fazla koptuğunuzu hissediyorsanız nedeni bu olabilir. Her gün bir süreliğine telefonunuzu bırakmayı ve hayata başka şekillerde katılmayı deneyin. Bu sizi birçok yönden yenileyebilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakın zamanda başlattığınız bir girişimin düşündüğünüzden daha zor olduğu ortaya çıktı. Belki de beklenmedik sorunlar, başa çıkılması zor insanlar ya da kaynak eksikliği söz konusu oldu. Sorun ne olursa olsun, bu işe katılımınızı sorgulamaya başlamış olabilirsiniz. Ancak, işlerin tahmin edilenden daha zor olması, yanlış yolda olduğunuz anlamına gelmez. Belki de öğrenmeniz gereken ve başka hiçbir şekilde öğrenemeyeceğiniz şeyler vardır. Siz iyi bir tercih uzmanısınız. Buna inanın ve sabredin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün birisi bir sorunla başa çıkma yönteminizi sorgularsa sakın savunmaya geçmeyin. İşler yolunda gidiyor olsa bile, eleştirinin içten geldiğinden ve iyi niyetli olduğundan emin olduğunuz sürece, durup o kişinin söylediklerini dikkate almanız gerekir. Bu kişinin söyledikleri, yaptıklarınızı iyileştirmek için kullanabileceğiniz gerçekleri barındırıyor olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yeni ve harika bir saç kesimi ya da kıyafet sizi daha yetenekli yapmaz ya da daha iyi bir iş ortaya koymanızı sağlamaz. Ancak, en iyi şekilde göründüğünüzü hissettiğiniz için size daha fazla özgüven verecektir. Bu bilgi sizi dışarı çıkıp saçınızı yaptırmaya ya da yeni kıyafetler almaya teşvik etmek için verilmedi. Mevcut girişiminizde eksik olan tek şeyin özgüven olabileceğini göstermek amacıyla kaleme alındı. Yeteneğiniz ve bilgi birikiminiz zaten var. Bunlara sahip olduğunuzun farkına varmak, en iyi şekilde görünmek ve hissetmekle eşdeğer olabilir. Kendinizi hafife almayın!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yakında bir ilişki ikilemine açıklık getirecek bir bilgi elinize geçebilir. Birini rahatsız eden durumun ne olduğunu nihayet anlayabilirsiniz. Ancak işin daha zor kısmı, bu bilginin size olayların bu hale gelmesinde nasıl bir rolünüz olduğunu da göstermesi olabilir. Elbette öğrendiklerinizi görmezden gelebilirsiniz, ancak bu o kişiyle her şeyin mevcut haliyle kalacağı anlamına gelir ve istediğiniz de bu değil, öyle değil mi? Öyle değilse durumu daha iyi hale getirmek için öğrendiklerinizden faydalanmanın bir yolunu bulun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir hayalperest olmak için fazla mı gerçekçisiniz? Aslında, muhtemelen daima çok büyük hayalleriniz olmuştur. Sadece diğer insanlar bunu fark etmiyor çünkü siz bu konuda çok pratik bir yol izliyorsunuz. Hayaliniz ne kadar büyük ya da inanılmaz olursa olsun, ona son derece gerçekçi, metodik ve stratejik bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Bu çok akıllıca. Fakat çevrenizden biri bunu anlamayabilir. O kişi, şu anda yürüttüğünüz bir faaliyetin büyük bir hayalinizi gerçekleştirme potansiyeline sahip olduğunun farkında olmayabilir. Bu farkındalık o kişi için harika bir hayat dersi olabilir!

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Kendinize inanıyor musunuz? Şu anda aklınızda olan bir fikri alıp onu hayal ettiğiniz şeye dönüştürme yeteneğinize inanıyor musunuz? Bunu başarmak için bir gereklilik olarak görmelisiniz. Eğer şüpheleriniz varsa kendi yeteneklerinize olan inancınız üzerine yoğunlaşmalı ve istediğiniz şeyin peşinden gitme kararlılığını göstermelisiniz. Bu iki şey birlikte hareket eder. Bir hedefin peşinden gitmeye başlamadan önce, inancınız olduğundan ve bu taahhüdü yerine getirebileceğinizden emin olun. Bu iki unsur bir araya geldiğinde sizi hiçbir şey durduramaz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Önem verdiğiniz ve hayranlık duyduğunuz biri, gönül verdiğiniz bir hayale pek destek vermiyor olabilir. Bu kişi sizi gerçekçi bulmayabilir ve çabalarınızı gülünç ya da anlamsız bularak eleştiriyor olabilir. Bu incitici olabilir ama sizi engellemesine izin veremezsiniz. Bu kişiye yanıldığını kanıtlamayı hedeflerseniz zor zamanlarda yolunuza devam etmenizi sağlayacak bir başka ilham ve motivasyon kaynağı olacaktır. Bir ya da iki zorlukla karşı karşıya olabilirsiniz, ancak istediğinizi elde edecek güce sahipsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN