‘Halkın Sofrası’ denildi, fiyatlar dibe indi! O kente müjde: 3 çeşit yemek 50 TL’den o tarihte hizmete açılıyor

‘Halkın Sofrası’ denildi, fiyatlar dibe indi! O kente müjde: 3 çeşit yemek 50 TL’den o tarihte hizmete açılıyor

Sosyal belediyecilik anlayışını çalışmalarına da yansıtan o belediye yeni hizmetini duyurdu. Uygun fiyatlarda Türkiye’nin birçok ilinde yer alan kent lokantası o ilimize de gelirken, yeni lokantada 3 çeşit yemek 50 TL’den o tarihte hizmete açılıyor. İşte detaylar…

Zonguldak Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını bir adım daha ileri taşıyor ve Kent Lokantası adını verdiği yeni hizmet noktasının açılışını gerçekleştiriyor. 16 Eylül 2024 tarihinde saat 13.00'de, Zonguldak Sahil Kordonu'nda yapılacak açılış, tüm halkı davet eden bir etkinlik olarak planlanıyor.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, "Zonguldak Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımıza ekonomik, sağlıklı ve kaliteli yemek hizmeti sunmak için Zonguldak Kent Lokantası’nı hizmete açıyoruz." diyerek, açılışın önemine ve hizmetin amacına vurgu yaptı. Başkan Erdem, Kent Lokantası’nın açılışına tüm halkı davet etti.

zonguldak-kent-lokantasi.jpg

KENT LOKANTASINDA SUNULACAK HİZMETLER

Kent Lokantası, Zonguldak'ın sosyal ihtiyaçlarına yönelik bir adım olarak öne çıkıyor. Lokantada, 3 çeşit yemek 50 liradan satışa sunulacak. Bu hizmet, hem ekonomik hem de sağlıklı yemek seçenekleri sunarak, vatandaşların günlük yemek ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

zonguldak-kent-lokantasi-1.jpg

Açılış etkinliğinde, Zonguldak Kent Lokantası'nın sunduğu hizmetler tanıtılacak ve vatandaşlar lokantayı ilk kez deneyimleme fırsatı bulacak. Sosyal belediyeciliğin bir örneği olarak, bu lokanta Zonguldak'ta yemek kültürünü ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN