Peyniri taze tutmanın yolu çok basitmiş! Peyniri sakladığımız kaba bir tane atın, aylarca küflenmeden kalacak

Peyniri taze tutmanın yolu çok basitmiş! Peyniri sakladığımız kaba bir tane atın, aylarca küflenmeden kalacak

Şarküteri reyonlarının gizli sırrı meğer her evde bulunuyormuş. Aldığımız peynirleri bu yöntemle saklayarak ilk günkü tazeliğini koruyabilirsiniz. Peynir kabının içerisine bir tane atan aylarca tazecik saklıyor. İşte peynir saklamanın gizli yöntemi…

Şarküteri reyonlarında gördüğünüz peynirlerin tazelik sırrı evde bulunan tek bir üründe yatıyor. Aldığınız peynirleri uzun süre taze bir şekilde saklamak istiyorsanız mutlaka bu yöntemi denemeniz gerekiyor. Peynir kabının içerisine tek bir tane ekleyen üzerinde aylarca küften eser göremiyor. İşte peynir saklamanın gizli yöntemi…

PEYNİRLERİ TAZE SAKLAMANIN SIRRI

Peynir de küp şeker mucizesine hiç duymuş muydunuz? Şarküteri reyonlarında bekleyen peynirleri neden bozulmadığı Bu yöntemle ortaya çıkıyor. Peynirlerin muhafaza ederken saklama kabının içerisine bir adet kesme şeker ekleyerek peynirleri uzun süre bozulmadan saklayabilirsiniz. Kesme şeker rutubeti alırken peynirin tazeliğini de korumaktadır.

Peynirde küp şeker detayı! Küflenmeyi önlüyor ilk günkü tazeliğini koruyor - Püf Noktası

Bir kabın içerisine peyniri ekledikten sonra bir tane de kesme şeker ekleyiniz. Ardından içerisine koyduğunuz kabın kapağını kapattıktan sonra buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN