Gonca Vuslateri 'Hayat Hırsızı'yla setlere dönüyor

Gonca Vuslateri 'Hayat Hırsızı'yla setlere dönüyor

Gonca Vuslateri, Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturacağı "Hayat Hırsızı" dizisiyle setlere geri dönüyor. Ay Yapım'ın NOW platformu için hazırladığı "Hayat Hırsızı" dizisinde Vuslateri, Nur adında bir üvey anne rolünü üstlenecek

Annelik molası verdiği setlere, Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturacağı "Hayat Hırsızı" dizisiyle bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanan Gonca Vuslateri, 16 kilo vererek izleyiciyi şaşırtacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ay Yapım'ın NOW için çekeceği dizide, Vuslateri, Nur adında bir üvey anneye hayat verecek. Dizinin başrolünde ise Cemre Baysel ve Alperen Duymaz yer alacak.

"Hayat Hırsızı", Brezilya yapımı "Avenida Brasil" dizisinden uyarlanıyor ve karmaşık ilişkiler, entrika ve intikam üzerine kurulu bir hikayeyi anlatıyor.

Gonca Vuslateri geçen yıl "Zaferin Rengi" filminin setinde bebek beklediğini öğrenmiş ve 26 Nisan’da kızı Asya’yı dünyaya getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN