Önemsiz meseleler için canınızı sıkmayın! Koç, boğa, yengeç, kova ve balıklar... İşte 24 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Önemsiz meseleler için canınızı sıkmayın! Koç, boğa, yengeç, kova ve balıklar... İşte 24 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Şu anda bir şeye çok kızgın olabilirsiniz ve bu konuda mücadele etmeye hazır olabilirsiniz. Ancak bu, gününüzü berbat etmekten ve sizi mutsuz etmekten başka bir işe yaramayabilir. Sonrasını düşünerek hareket edin.

24 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda devam etmekte olan bir projenizde karşılaştığınız sorun bir lanet değil, aksine bir lütuf olabilir. Elbette biraz yenilenme veya bakım gerektirecektir, ancak bu size girişiminizle ilgili zaten memnun olmadığınız bazı şeyleri düzeltme şansı verecektir. Eğer bunu halledilmesi gereken can sıkıcı bir sorun olarak değil de bu açıdan görmeyi denerseniz, bunun gerçekten istediğiniz şeyi yapmak için ikinci bir şans olduğunu göreceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birisi size önemli bir konuda yardım teklif ediyor olabilir. Yardıma çok ihtiyacınız olsa da bu kişinin yürüttüğünüz işe uygun olmadığını düşünebilirsiniz. Bu kişinin deneyimi olmayabilir ya da siz onu yeterince bilgili görmüyor olabilirsiniz, ancak bu kişiyi hafife almayın. Bazen bir ihtiyacın kaynağı en beklenmedik yerden gelir ve bunu keşfetmeniz gerekir. Bu kişide henüz görmediğiniz bazı özellikler olabilir ve bu olasılığa açık olmanız gerekir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Şu anda bir şeye çok kızgın olabilirsiniz ve bu konuda mücadele etmeye hazır olabilirsiniz. Ancak bu, gününüzü berbat etmekten ve sizi mutsuz etmekten başka bir işe yaramayabilir. Sonrasını düşünerek hareket edin.
Üzülerek neyi başarabilirsiniz ve bunun gelecek hafta, gelecek ay, hatta belki yarın bile gerçekten bir önemi olacak mı? Önemsiz meseleler için canınızı sıkmayın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Gözlerinizi kapatın ve aşağıdaki sözleri söyleyin: “Bunu yapabilirim!” Bunu tutkuyla, tekrar tekrar söyleyin. Hatta daha da ötesi, buna inanın. Sizin için çok ama çok zor olan bir göreve çağrıldınız. Kabuğunuza çekilmeyi ve her şeyi unutmayı tercih ederdiniz. Ancak bu işe dahil olan başka biri daha var ve siz bu işe girişmeyi kabul ederseniz o kişi bundan büyük fayda görecek. Kendinize bunu yapabileceğinizi söylemenin ve yapabileceğinize inanmanın yanı sıra, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek iyiliği de hayal edin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İş veya yatırımlarla ilgili bir konuda sınırları zorlamaya istekli olabilirsiniz. Hayatta tutkulu bir biçimde ilerlediğiniz için büyük düşünen birisiniz. Risk alan ve gözünü budaktan sakınmayan birisiniz. Ancak, daha çekingen, temkinli ve stratejik olmanız gereken durumlar vardır ve bu da o durumlardan biridir. Derinlere dalmadan önce biraz araştırma yapın, bir plan oluşturun ve bunu uygulamak için doğru anı bekleyin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yarın, bugün sizin için zor olan bir şeyi başardığınız için çok mutlu olabilirsiniz. Bu şey, yapmayı düşündüğünüz ama gerçekleştirmek istemediğiniz bir şey olabilir. Bu, size kötü davranan, asla özür dilemeyen ve güvenmediğiniz insanların ortasında olmayı gerektirebilir. Ancak, başınızı dik tutmanız ve kendinizi göstermeniz iyi karakterli biri olduğunuzu kanıtlayacaktır. Sizi gururlandıran şeyi yapın. Bugün zor gelse de yarın kendinizi harika hissedeceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazıları mükemmel olarak doğar, bazıları mükemmelliğe ulaşır ve bazıları da mükemmelliğe mecbur bırakılır. Ancak siz, mükemmellik kavramını “yükümlülük” kelimesiyle değiştiriyorsunuz. Etrafınızdaki herkes size sorumluluklar yüklüyor ama siz bu sorumluluklardan kurtulmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Adil ve empatik biri olsanız da bu başkasının işini yapmanızı gerektirmemeli. Gerçekten birinin yardıma ihtiyacı varsa ve siz de ona yardım etmek istiyorsanız o zaman yardım edin. Ancak şu anda size gelen taleplerin çoğu gerçekten ihtiyaca dayalı değil. Sağduyulu olun, acele karar vermeye gerek yok.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Zorluğu en az olan yol şu anda sizin için en cazip yol olabilir. Ne de olsa siz bir aşıksınız, bir savaşçı değil. Ancak, uğruna savaşmaya değer bir hayaliniz var ve şimdi değilse ne zaman bunun uğruna savaşacaksınız? Bu savaş, yokuş yukarı bir tırmanış gerektirebilir ve konuşmak istemeyeceğiniz, hatta etrafınızda vakit geçirmek istemeyeceğiniz insanlarla uğraşmayı gerektirebilir, ancak nihayetinde çabalarınızın ödülü tüm garipliklere, strese ve rahatsızlığa değecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Size hem hayranlık duyan hem de sizi kıskanan biri, sizin elde ettiğiniz bir şeye ulaşmayı arzuluyor olabilir. Bu kişi, bunun çocuk oyuncağı olduğunu düşünüyor olabilir ve bunun nedeni muhtemelen sizin bunu kolaymış gibi göstermenizdir. Ancak siz, bunu başarmak için çok fazla zaman ve çaba harcadınız ve bu nedenle bu kişinin tutumuna kızabilirsiniz. Bu kişiye sizi izleme ve sizinle birlikte çalışma şansı verirseniz size daha fazla saygı duyacak ve oraya ulaşmak için ne yapması gerektiğini daha iyi anlayacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Siz bir süper kahraman değilsiniz ama sizi öyle gören biri var. Muhtemelen bunun gayet farkındasınız ve bu yüzden bu kişi size rehberlik veya yardım için geldiğinde onu geri çevirmekte zorlanıyorsunuz. Size inanmasını istiyorsunuz ama bu kişinin aradığı süper güç şu anda sizde olmayabilir. Belki de bunun parayla, bağlantılarla ya da sahip olmadığınız başka bir özellikle ilgisi vardır. Yine de ona ilham ve cesaret verebilirsiniz ve zaten ihtiyacı olan tek şey de bu olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Hemen ufukta görebileceğiniz bir fırsat varken çok cesur ya da iddialı olmak istemezsiniz. Her şeyden önce, bu sizin tarzınız değil. Ayrıca sizin için çok şey ifade eden bir fırsatı sunan kişiyi bunaltmak da istemezsiniz ve bu yüzden bu konuda daha mütevazı olmaya meyilli olabilirsiniz. Ancak, bu iyi olduğunuz alanları göstermenin ve istediğinizi almanın tam zamanıdır. Bunu yapmak cesaret ve yürek ister ama yıldızlar pes etmezseniz ödüllendirileceğinizi söylüyor.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Önünüzde seçim yapabileceğiniz çok fazla alternatif olabilir. Her birinin artıları ve eksileri zihninizde uçuşuyor ve kafanızı daha da karıştırıyor olabilir. Bir seçeneği kararlaştırdığınız anda aklınıza başka bir şey geliyor ve her şeye yeniden başlıyorsunuz gibi görünebilir. Bu durum şu anda sinir bozucu olsa da, sizi bir seçim yapmaktan ve her şeyi olduğu gibi bırakmaktan alıkoymasına izin veremezsiniz. Önünüzde harika bir seçenek var ve onu bulmak için mücadele etmek yerine aklınıza gelmesine izin verirseniz ne yapacağınızı bilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN