Ekranların yıldızı Gönül Dağı’ndan kötü haber! Dizi ekranlara veda ediyor: Son bölüm o tarihte ekranda!

Ekranların yıldızı Gönül Dağı’ndan kötü haber! Dizi ekranlara veda ediyor: Son bölüm o tarihte ekranda!

Gönül Dağı dizisinin sezon finali tarihi sonunda açıklandı! Gönül Dağı izleyicilerine üzücü haber. İşte dizinin ekranlara veda edeceği tarih...

Mustafa Çiftçi'nin bozkır hikayelerinden ilham alan Gönül Dağı dizisi, üç amca oğlunun hayatını anlatıyor. Gedelli adlı bir kasabada yaşayan üç kuzen, çocukluklarından beri icatlar yapmayı ve teknolojik araçları tamir etmeyi severek yapıyor. Büyüdüklerinde ise icat yapmaya devam ederek farklı bir kanat yapısıyla bir uçak geliştiriyorlar.

TRT 1'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Gönül Dağı dizisi, her hafta ekran başındaki seyircileri etkilemeye devam ediyor. Sezon finali heyecanıyla beklenen dizi için tarih açıklandı. Köprü Film imzası taşıyan Gönül Dağı, sade ve duygusal konusuyla, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

DİZİ 103. BÖLÜMDE EKRANLARA VEDA EDECEK

GÖNÜL DAĞI

Sadık bir izleyici kitlesi tarafından soluksuz takip edilen Gönül Dağı dizisi, şu anda 100. bölümüne ulaşmış durumda. İzleyicilerin heyecanla beklediği sezon finali ise 103. bölümde gerçekleşecek. Dizi, çekimlerinin Eskişehir'de yapıldığı bir ara verecek ve eylül ayında yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında tekrar sevenleriyle buluşacak.

Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği dizi, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı'nın yetenekli ellerinde şekilleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk gibi başarılı isimler yer alıyor. Gönül Dağı dizisi, naif ve samimi hikayesiyle izleyicileri büyülemeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN