Eski kıyafetlerden toz bezi yapanlar dikkat! Bu bilgiyi öğrenenler hemen çöpe atacak

Eski kıyafetlerden toz bezi yapanlar dikkat! Bu bilgiyi öğrenenler hemen çöpe atacak

Eski kıyafetleri atmaya kıyamayıp toz bezi yapanlar dikkat! Bu bilgiyi öğrenir öğrenmez hemen çöpe atmak isteyeceksiniz! Meğer bakın neye sebep oluyormuş...

Ev hanımlarının sıklıkla başvurduğu bir yöntem olan eski kıyafetleri temizlik bezine dönüştürmek, aslında beklenmedik riskler taşıyor. Uzmanların yaptığı açıklamalara göre, bu yaygın uygulama enerji yasalarına göre kesinlikle kaçınılması gereken eylemler arasında yer alıyor.

TASARRUF YERİNE ENERJİ KAYBI

resim-2024-06-28-015724018.png

Genellikle tasarruf amacıyla tercih edilen eski kıyafetlerden toz bezi yapma yöntemi, aslında evinizin enerjisini olumsuz etkiliyor. Uzmanlar, eski kıyafetlerin enerjiyi evin her yerine yayarak olumsuz bir atmosfer oluşturduğunu belirtiyor. Bu bilgi ışığında, eskimiş giysilerin temizlik bezi olarak kullanılması önerilmiyor ve bu alışkanlığın terk edilmesi gerektiği vurgulanıyor.

KÖTÜ ENERJİLERİN EVİNİZE YAYILMASI

Enerjiye inananlar için bu konu oldukça önemli. Toz alırken kullandığınız bezlerin eski kıyafetlerden yapılmış olması, evinizdeki enerjiyi doğrudan etkileyebilir. Enerji uzmanları, kıyafetlerde biriken kötü enerjilerin temizlik sırasında tüm eve yayıldığını ve bu durumun olumsuz bir enerji alanı oluşturduğunu söylüyor.

Eski kıyafetleri toz bezi yapan yandı! "Böyle bir kötülük olamaz..." - Gaziantep Son Dakika Haberleri - Gaziantep Doğuş Gazetesi - Gazete27 Gazetesi

TEMİZLİKTE YENİ BİR YAKLAŞIM GEREKİYOR

Bu sebeple, eski kıyafetlerin temizlik bezi olarak kullanılmaması gerektiği vurgulanıyor. Evinizde temiz ve pozitif bir enerji alanı oluşturmak istiyorsanız, temizlik bezlerinizi dikkatle seçmeli ve eskimiş giysilerden kaçınmalısınız. Eski kıyafetlerinizi doğrudan atmak veya geri dönüşüm için uygun yerlere vermek, enerjiyi korumanız açısından daha doğru bir tercih olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN