Mardin'de kan donduran olay: Annesini ve eşini kilitleyip evi ateşe verdi

Mardin'de kan donduran olay: Annesini ve eşini kilitleyip evi ateşe verdi

Mardin'in Midyat ilçesinde yaşanan korkunç olayda Veysi B. (40), çıkan bir tartışmanın ardından annesi Atiye B. (60) ve eşi Necla B. (35) içerideyken yaşadıkları evi ateşe verdi ve kapıyı kilitleyerek kaçtı. Necla B. dumanlardan ve alevlerden kurtulmak için balkondan atlarken vücudunda yanıklar oluştu. Atiye B. ise ekipler tarafından evden kurtarıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan Veysi B., yakalanarak tutuklandı.

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı kırsal Çavuşlu Mahallesi'nde 22 Haziran günü yaşanan talihsiz olayda Veysi B., henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Atiye B. ve eşi Necla B. ile tartışmaya girdi. Tartışmanın ardından Veysi B. öfkeyle evi ateşe verip kapıyı kilitledikten sonra kaçtı.

Yangını gören komşuların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve saran alevlerden kurtulmak için balkondan atlayan Necla B. vücudunda yanıklar oluşurken, kapıyı kıran ekipler tarafından evden çıkarılan Atiye B.'nin ise hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

İlk müdahalelerinin ardından Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Necla B.'nin ayağında ve kolunda kırıklar oluştuğu belirtilirken, Atiye B.'nin yoğun bakıma alındığı ve durumunun kritik olduğu ifade edildi.

İSTANBUL'DA YAKALANDI

Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturmada, Veysi B.'nin İstanbul’a kaçtığı belirlendi. İstanbul Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Veysi B.’nin Avcılar bölgesinde bir adreste saklandığı tespit edildi.

Adresi yakın takibe alınan Veysi B., jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Veysi B., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada hastanede tedavisi tamamlanan Necla B. taburcu edilirken, Atiye B.'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN