Masterchef Mehmet Yalçınkaya canlı yayında herkesi ağlattı! Yıllar sonra itiraf etti: 'İlk kez açıklıyorum...'

Masterchef Mehmet Yalçınkaya canlı yayında herkesi ağlattı! Yıllar sonra itiraf etti: 'İlk kez açıklıyorum...'

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin son bölümünde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Yarışmada jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, açıklamalarıyla herkesi gözyaşlarına boğdu.

1 Eylül 2018'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'de jüri üyeliği yapan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmanın son bölümünde herkesi duygulandıran açıklamalara imza attı.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin son bölümünde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yarışmanın yayınlandığı ilk günden bu yana yarışmacılara sert bir tavır takınarak dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yalçınkaya, bu kez anlattıklarıyla ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı

Programın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacı Melek Baba'nın 3 yaşındayken elini traktörün pervanesine kaptırdığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya, genç yarışmacıya destek olurken duygu dolu açıklamalara imza attı.

"3 PARMAĞIMI KAYBETTİM"

"Ben bu konuya hiç değinmedim, ilk kez açıklıyorum" diyen ve başından geçen talihsiz olaydan bahseden Mehmet Yalçınkaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ben de 5 yaşında yaşadım. Benzer hikayelerimiz aslında. Ben de iki arkadaşımla oynarken 3 tane parmağımı kaybettim. Seni anlıyorum. Kolay olmuyor. İş görüşmesine gittiğinizde saklarsınız, çünkü sizi işe almayacaklar gibi gelir. Daha sonra işe başladıktan sonra acaba bu işi yapabilecek mi diye başla insanlar gönderirler. Çok yakın akrabalarımızdan biri benim evlenemeyeceğimi, bana kız vermeyeceğini düşünüyordu. İş yerlerine gittiğimde de bu korkuyla gidiyordum, almayabilirler mi düşünüyordum. Ama çoğu iş yerine de alındım, kariyer yaptım ve gördüğün gibi MasterChef Türkiye'de jüriyim.

ELİMİ SAKLADIM

Askerlik şubesine gittim, elimi sakladım. Beni askere alsınlar diye. Daha sonra şehrin içine gittim, pastanenin içinde askerleri gördüm. Askerlere dedim ki ben askere gitmek için elimi sakladım. Onlar da dediler ki git hemen askerlik şubesine doğruyu söyledi. Yoksa askere gidersen daha büyük tepkiyle karşılaşırsın, neden sakladın diye...

Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Dolayısı ile ben de kapının önünde oynarken geçirdiğim bir kaza. Çoğu insan buna kıyma makinesi diyor. Yada başka şeyler diyor. Hayatta yaşadığımız kazalar bizi tutunmaya sevk ediyor. Kolu ayağı, vücudunun yarısı olmayanlar var, ağzıyla resim yapanlar var. Benim için 'bu çocuktan aşçı olmaz bari bulaşıkhaneye verelim, bulaşık yıkasın' dendi. Bu bana her zaman için bir hırs, tutunma verdi. Mutfağa geçtim, herkesten daha fazla çalışarak bu işte ilerleme zorunluluğum vardı. Türkiye'nin en büyük tesislerinde şeflik yaptım. Şuanda mesleğimde bana göre iyi bir yerdeyim.

ACABA ETKİLENİR MİYİM DİYE BANA BİR SENE SONRA GÖSTERDİLER

Etkilendiğim bir şeyi söyleyeyim; benim iki çocuğumun dövmeleri benim elim... Senin bu halini sevenler de olacaktır. Onlar dövmeyi yaptırmışlar, acaba etkilenir miyim diye bana bir sene sonra gösterdiler.

HİÇBİR ŞEY SORMADILAR

"Mesela Somer ile Danilo… Her zaman eti ikisinden biri keser. Beni zorlamasın diye ve çaktırmazlar... Türkiye'nin en büyük TV kanallarından bir tanesi benim elimin bu şekilde olduğunu bilerek, ön yargısız buraya jüri yaptı ve bu iki arkadaşım benim elimle ilgili hiçbir şey konuşmadı, sormadılar... Bence her şeyi bırakıyorsun ve hayata dimdik sarılmaya devam ediyorsun..."

SİVRİOĞLU: İLK KEZ BUGÜN ÖĞENİYORUM

Somer Sivrioğlu ise Yalçınkaya'nın açıklamalarını destekleyerek 'Ben ilk kez bugün öğreniyorum' dedi. Yarışmanın son bölümünde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN