Ekranların sevilen yüzüydü! Ersin Düzen'in yeni kanalı belli oldu, artık orada görev yapacak

Ekranların sevilen yüzüydü! Ersin Düzen'in yeni kanalı belli oldu, artık orada görev yapacak

Ekranların sevilen yüzü Ersin Düzen'in yeni kanalı belli oldu! O kanala transfer oluyor! İşte ünlü spor yorumcusunun yeni adresi...

Ekranların tanınmış isimlerinden Ersin Düzen, Gülseven Medya Grubu'nda spor yayınları koordinatörü olarak göreve başlayacak. Düzen, tv100 ekranlarında spor haberleri ve futbol programlarında köklü yenilikler getirecek. Gülseven Medya Grubu, bu önemli adımla hem dijital yayıncılıkta hem de spor yayıncılığında yeni bir marka oluşturmayı hedefliyor.

Ersin Düzen TRT Spor'dan ayrıldığını açıkladı - Spor Haberleri

Gülseven Medya Grubu, son beş yıl içinde önemli bir genişleme gerçekleştirdi. Grup, tv100, Show Radyo, Radyo Viva gibi tanınmış medya kuruluşlarını bünyesine kattı. Ayrıca Bizimev TV, tv100.com, medyatava.com ve yerelingundemi.com gibi dijital platformları da işletmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN