Büyük Aile Çiftliği nerede çekiliyor, hangi ülkede? North Yorkshire nerededir?

Büyük Aile Çiftliği nerede çekiliyor, hangi ülkede? North Yorkshire nerededir?

TRT Belgesel ekranlarının dikkat çeken yapımları arasında yer alan Büyük Aile Çiftliği belgeselinin çekim yeri seyirci tarafından merak ediliyor. Peki, Büyük Aile Çiftliği belgeseli gerçek mi? Belgeselin çekim yeri neresi? İşte detaylar...

9 çocuğu olan bir ailenin çiftlik yaşamını anlatan Büyük Aile Çiftliği isimli belgesel, TRT Belgesel'in vazgeçilmez yapımlarında birisi. Peki, Büyük Aile Çiftliği çekim yeri neresi? Belgeselde yaşananlar kurgu mu? Detayları haberimizde...

BÜYÜK AİLE ÇİFTLİĞİ ÇEKİM YERİ NERESİ?

2000 dönümlük arazilerinde dokuz çocuklarıyla yaşayan bir ailenin çiftlik hayatını konu alan belgesel İngiltere'de çekiliyor.

BÜYÜK AİLE ÇİFTLİĞİ KURGU MU?

Belgesel seyirciden yoğun ilgi görse de kimi zaman kurgu olduğu iddia ediliyor. Konuyla ilgili net bir bilgi bulunmasa da ekrana aktarılanların tamamen gerçek olduğu söyleniyor.

 büyük aile çiftliği

YORKSHIRE NEREDEDİR?

North Yorkshire, Birleşik Krallık İngiltere'de Yorkshire ve Humber bölgesinde 2 seviyeli bir metropoliten bulunmayan kontluk ve yine aynı yerde K. Doğu İngiltere'de yer alan tek seviyeli metropoliten bulunmayan yerel bölgenin törensel kontluğudur. 1974 yılında kurulan bölgede 1996 yılında reorganizasyon yapılmıştır.

BÜYÜK AİLE ÇİFTLİĞİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Belgesel her hafta Pazar akşamı saat 20:10'da ekrana geliyor.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN