Bu görselde bir terslik var! Pizza yiyen 4 çocuktaki tuhaflığı kimse bulamıyor!

Bu görselde bir terslik var! Pizza yiyen 4 çocuktaki tuhaflığı kimse bulamıyor!

Görselde 4 çocuk ve 1 adet pizza bulunurken kimsenin fark etmediği o detay resimdeki tüm mantığı alt üst ediyor. IQ'nuzu yalnızca 5 saniyede ölçebilirsiniz. Pizza yiyen 4 çocuktaki tuhaflığı fark eden Sherlock çıkıyor. İşte tüm detaylar…

Bebeğin kaslarınızı güçlendirmek ve IQ seviyenizi arttırmak için zaman zaman bu testlerden yardım alabilirsiniz. Kısa süreli hafıza sorunları ya da konsantrasyon gibi problem yaşayanlar hafıza zorlayıcı testlerden de yararlanıyor. Bu görsele baktığınızda 5 saniyede mantık hatasını bulabilir misiniz? İşte tüm detaylar…

5 SANİYEDE MANTIK HATASINI ÇÖZÜN!

Görselde yer alan çocuklar ve 1 adet pizza bulunurken öyle bir mantık hatası var ki birçok kişi gözden kaçırıyor. Sherlock Holmes'un bile zorlandı bu testteki mantık hatasını bulmak için sadece 5 saniyeniz bulunuyor.

ÇÖZÜM

Hatayı bulamayanlar için cevabı da paylaşıyoruz. Her çocuğun elinde bir dilim pizza bulunurken Pizza kutusundan yalnızca 3 dilim eksildiği görülüyor. Ancak 4 çocuğun elinde 4 dilim pizza görülürken bulmacadaki çelişki mantık hatası olarak karşımıza çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN