Erkan Can ve Engin Benli 'Hudutsuz Sevda' dizisinde

Erkan Can ve Engin Benli 'Hudutsuz Sevda' dizisinde

"Hudutsuz Sevda" dizisi, ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanırken heyecan verici bir gelişme yaşandı. Dizide usta oyuncular Erkan Can ve Engin Benli'nin kadroya dahil olduğu açıklandı.

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Hudutsuz Sevda" dizisi, ikinci sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranlarını heyecanlandıracak birçok gelişme yaşanırken, çekimlerin 10 Eylül Salı günü başlayacağı öğrenildi. Murat Öztürk’ün yönettiği dizinin 9 Eylül’de okuma provaları yapılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Erkan Can ve Engin Benli, 'Hudutsuz Sevda'nın yeni transferleri oldu. Dizinin diğer oyuncuları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Zehra Yılmaz’ın hayat verdiği Gamze’nin babası İskender’e kimin hayat vereceği henüz bilinmiyor.

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner’in başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezon afiş çekimi yapıldı. Yeni afiş önümüzdeki hafta yayınlanacak.

Dizinin konusu şöyle:

Kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen hırçın delikanlı Halil İbrahim yirmi yıl sonra sevdiği kız Yasemin ile evlenip yeni hayata başlamak üzere Karadeniz'e döner. Ancak düşmanlarının buna izin vermemesi üzerine Halil İbrahim bir intikam yolculuğuna çıkar. Bu intikam yolculuğunda Leto’lardan Zeynep’in ile tanışması Halil İbrahim'in hayatını tamamen değiştirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN