Nihal Candan, duruşmada kardeşine seslendi: 'Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın'

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin yargılandığı davanın ikinci duruşması başladı. Duruşmaya katılan Nihal Candan, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Duruşma salonunda kardeşine seslenen Nihal Candan, 'İyiye gidiyor, Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın' dedi.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan'ın yargılanmalarına devam ediliyor.

İkinci kez hakim karşısına çıkan kardeşlerden Nihal Candan avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi.

Tutuklu sanık Bahar Candan ile tutuksuz sanık Nihal Candan ve diğer bir kısım sanıklar ise duruşma salonunda hazır bulundu. Nihal Candan, adliyeye gelirken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

'İYİYE GİDİYOR, ENGİN POLAT ÇIKTI SEN DE ÇIKACAKSIN'

Bahar ve Nihal Candan kardeşler salonda birbirlerini görünce selamlaştılar. Kardeşi Bahar'a seslenen Nihal Candan, 'İyiye gidiyor. Engin Polat çıktı, sen de çıkacaksın' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN