Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı

Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı

Candan kardeşlerden Nihal Candan, 'anoreksiya nevroza' hastalığı nedeniyle cezaevinden tahliye edilirken, kardeşi Bahar Candan'ın da cezaevinde olmadığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından kardeşini ziyarete gittiğini ifade eden Nihal Candan, Bahar Candan'ın Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde olduğunu iddia etti.

Moda programıyla tanınan ve dolandırıcılık çetesine üye oldukları suçlamasıyla tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinden "anoreksiya nevroza" hastalığı nedeniyle tahliye edildi. Nihal Candan, tahliyesinin ardından kardeşi Bahar Candan'ı ziyaret etti.

Nihal Candan’ın paylaşımı, Bahar Candan’ın cezaevinde olmadığını ve Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kaldığını ortaya çıkardı.

1-010.jpg

'AZ KALDI EVİNE KAVUŞACAKSIN'

Ablası Nihal Candan, sosyal medya hesabından kardeşi Bahar Candan'ı hastanede ziyaret ettiğini duyurdu. Candan, paylaşımında, "Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı evine, ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimizde" ifadelerini kullandı.

2.jpg

'GÜZEL GÜNLERİMİZE DÖNECEĞİZ, GERİ SAYIM BAŞLADI'

Candan, sosyal medya hikayelerinin ardından gönderi de paylaşarak, "Bu çilek gibi yeniden tomurcuklanacak o neşeli güzel günlerimize döneceğiz ablacığım geri sayım başladı. Masumiyet en büyük gücümüz, dayanağımız. Bahar seni sevmeyenden çok seven insanlar var. Yalnız değilsin ablacığım. İyi insanlar da var. En önemlisi ilahi adalete güveniyorum eskisinden de güzel olacak her şey. İnanıyorum tüm kalbimle" ifadelerini yazdı.

3.jpg

KENDİNE ZARAR VERDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Nihal Candan, cezaevinde "anoreksiya nevroza" adı verilen hastalığa yakalanmıştı. "Yemek yememe hastalığı" olarak bilinen bu rahatsızlık nedeniyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, geçtiğimiz haftalarda tahliye edilmişti.

5.jpg

Bahar Candan'ın, Silivri’de kaldığı cezaevinde kendini yaralayarak zarar verdiği ve bu nedenle hastaneye kaldırıldığı belirtilmişti. Şu anda Bahar Candan’ın cezaevine geri götürülmediği ve hastanede kaldığı anlaşıldı.

4.jpg

KARDEŞLERİ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı’nda, bir kız öğrenci Cumhurbaşkanı Erdoğan’a koşarak sarılmış ve elini öpmüştü. Erdoğan ile görüşen gencin, Candan kardeşlerin kardeşi Zeynep Su Candan olduğu ortaya çıkmıştı. Zeynep Su Candan’ın, Erdoğan’dan yardım istediği öğrenilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN