Yeniden Refah'ta istifa!

Yeniden Refah'ta istifa!

Yerel seçimler yüzde 35,33 oy alarak Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Sivas’ın Yıldız Beldesi Belediye Başkanı seçilen Ali Aydemir, belediye meclis üyeleriyle birlikte partiden istifa etti. Aydemir, istifaları kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden yüzde 35,33 oy alarak Sivas’ın Yıldız beldesinden belediye başkanı seçilen Ali Aydemir, belediye meclis üyeleriyle birlikte partiden istifa etti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Aydemir, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, istifayı en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini ifade etti ve belediyeye bağımsız olarak hizmet vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

İşte o açıklama

“En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkanı olarak şahsım ve belediye meclis üyelerim de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Belediyemize bağımsız olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun”

uuuuu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN