Bölüm başına 1 milyon kazanıyordu! Afra Saraçoğlu yeni anlaşmasını yaptı: Rakam dudak uçuklatıyor

Bölüm başına 1 milyon kazanıyordu! Afra Saraçoğlu yeni anlaşmasını yaptı: Rakam dudak uçuklatıyor

Yalı Çapkını’nın sevilen oyuncusu Afra Saraçoğlu yeni sezona bomba gibi başladı. Bölüm başına bir milyon aldığı iddia ediliyordu. Şimdi de yeni anlaşmasıyla gündem oldu! O reklam için anlaştığı ücret dudak uçuklattı...

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren genç oyuncu Afra Saraçoğlu’nun yeni anlaşması ortaya çıktı. Bölüm başına bir milyon kazandığı iddia edilen genç oyuncu, bir reklam için alacağı ücretle herkesi şaşkına çevirdi.

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Dizideki başrolü Mert Ramazan Demir ile paylaşan genç oyuncunun, bölüm başına tam 1 milyon TL kazandığı iddiaları, hayranları arasında büyük yankı uyandırdı.

mertt.jpg

REKLAM DÜNYASINDA DA ZİRVEDE

Dizi projeleri dışında, Afra Saraçoğlu reklam dünyasında da adından sıkça söz ettiriyor. Birçok firmanın reklam yüzü olarak yer almak istediği başarılı oyuncu, son dönemde yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; reklam sektöründeki talebin yüksek olduğu Saraçoğlu’nun, bu anlaşmadan 500 bin dolar gibi dudak uçuklatan bir ücret talep ettiği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN