Adana Venedik’e döndü! Sokaklarda kayıkla dolaştılar

Adana’da etkisini gösteren sağanak yağışlar birçok bölgede su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Yaşanan su birikintilerinin ardından vatandaşlar sokaklarda kayıkla dolaştı. Adana Venedik’e döndü...

Adana'da etkili olan sağanak yağış ve şiddetli rüzgar, kent genelinde su baskınlarına ve ağaç devrilmelerine neden oldu. Yağışlar, bazı cadde, sokak ve alt geçitlerde su birikintilerine yol açarken, sürücüler zor anlar yaşadı.

SOKAKLAR SULAR ALTINDA KALDI

Şiddetli yağış nedeniyle kent genelinde su baskınları meydana geldi. Özellikle alt geçitler ve bazı cadde ve sokaklar sular altında kalırken, sürücüler bu noktalarda ilerlemekte büyük zorluk çekti. Su birikintileri, ulaşımı olumsuz etkilerken, yağışın yanı sıra şiddetli rüzgar da kentte hayatı zorlaştırdı. Rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar devrilerek yolları kapattı.

Yaşanan su baskınları ilginç görüntülere de sahne oldu. Adana'da su basan bir sokakta, üç kişi kayıkla gezerek sel sularının arasında ilerledi. Bu anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN