Akşener yeniden İstanbul'a taşınıyor

Akşener yeniden İstanbul'a taşınıyor

Geçtiğimiz yıl Ankara'ya taşınan İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Akşener yeniden İstanbul'a taşınma kararı aldı. Akşener'in, Beylerbeyi'ndeki evi yerine Acıbadem'de bir sitedeki evinde yaşayacağı ve çalışmalarını oradan sürdüreceği öğrenildi.

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz yıl temmuz ayında İstanbul'dan başkent Ankara'ya taşınmıştı. Çalışmalarına Ankara'da devam eden Akşener, Üsküdar Beylerbeyi'ndeki evini de kiraya vermişti.

Habertürk'te yer alan habere göre, Bilkent'te kiraladığı evde kalan Meral Akşener yaklaşık 15 ay sonra tekrar İstanbul'a dönme kararı aldı. Akşener'in kısa sürede İstanbul'a döneceği belirtilen İYİ Parti Eski Genel Başkanının bu kez Beylerbeyi değil Acıbadem'de bir sitedeki evinde yaşayacağı ve çalışmalarını oradan sürdüreceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN