AK Partililerin sucuk mangal keyfine sosyal medyadan tepki yağdı: Yiyin efendiler yiyin

AK Partililer, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hulusi Akar ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın da katılımıyla mangalda sucuk yaptı. AK Parti'nin Kayseri'de düzenlediği bir programda yapılan mangal keyfinin görüntüleri sosyal medyada tepki topladı. DEVA Partili İdris Şahin ve DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan gelen tepkilerin ardından vatandaşlardan da "Yiyin efendiler yiyin" tepkileri yağdı.

AK Parti Kayseri'de düzenlediği programda sucuk mangal keyfi yaptı. Programa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, önceki dönem bakanlar ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç gibi önemli isimler katıldı.

"DERYA BUNLAR"

Görüntülerde, Bakan Aşkın Bak mangalın başına geçip, "Ekmekleri getir derya bunlar. Balık da var hamsi de var. Çevir yanmasın" diye sesleniyor. Bir AK Partili de, "Kayseri hamsisi bunlar" diyor. Söz konusu görüntülere tepki yağdı.

"MİLLET AÇ AMA SİZ SUCUK MANGAL PARTİSİ YAPIYORSUNUZ"

Mangal partisine ilk tepki gösterenler arasında Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt geldi. Enginyurt X hesabından yaptığı paylaşımda, görüntülerde yer alan Hulusi Akar'ı hedef alarak "Bu mu sizin Allah'tan korkmak, kuldan utanmak anlayışınız" ifadelerini kullandı.

cemal-enginyurt-tepki-x-001.png

"KAYSERİ HALKI SUCUĞA PASTIRMAYA HASRET"

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin ise "Kayseri halkı sucuğa pastırmaya hasret, iktidar zevki sefa peşinde…" diyerek hükümeti eleştirdi.

idris-sahin-tepki-x.png

"YİYİN EFENDİLER YİYİN"

Siyasilerin yanı sıra vatandaşlar da sosyal medyaya yansıyan görüntülere dair tepki yağdı. Bazı vatandaşlar tepkilerini Tevfik Fikret'in "Yiyin efendiler yiyin" sözleriyle ifade etti.

vatandas-tepki-2.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN