Gülşen sahnede fenalaştı! Şarkısı yarıda kesildi: Apar topar sahneden indirildi

Gülşen sahnede fenalaştı! Şarkısı yarıda kesildi: Apar topar sahneden indirildi

Pop müziğin en sevilen isimlerinden biri olan Gülşen sahnede şarkı söylediği sırada fenalaştı. Sahne performansı sırasında fenalaşan şarkıcı apart topar sahneden indirildi. Şarkısı yarıda kesildi...

Türkçe pop müziğin sevilen isimlerinden Gülşen geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne aldı. Şarkı söylediği sırada fenalaşan şarkıcı hemen sahneden indirildi ve şarkı yarıda kesildi.

Türk müzik dünyası, ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat’ın ani vefatıyla sarsıldı. 52 yaşında hayatını kaybeden Arolat, yakınları ve sanat camiasının katılımıyla Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu gibi ünlü isimler de katıldı. Arolat’ın vefatı, başta yakın arkadaşı Gülşen olmak üzere tüm sevenlerini derinden etkiledi.

Gülşen sahnede fenalaştı! Dostunun ani ölümüyle... - Bursada Bugün - Bursa bursa haber bursa haberi bursa haberleri Bursa

GÜLŞEN SAHNEDE FENALAŞTI

Cenazede gözyaşlarına boğulan Gülşen, aynı günün akşamı bir mekanda sahne aldı. Ancak, sahne performansı sırasında "Bangır Bangır" şarkısını söylerken bir anda fenalaşan ünlü şarkıcı, şarkısını yarıda kesmek zorunda kaldı ve sahneden inerek dinlenmeye çekildi. Gülşen’in fenalaştığı sırada söylediği "Bangır Bangır" şarkısının klibini, yıllar önce vefat eden yakın arkadaşı Metin Arolat yönetmişti.

Gülşen sahnede fenalaştı: Metin Arolat'ın klibini çektiği şarkıda gözyaşlarını tutamadı - 23.09.2024, Sputnik Türkiye

“BİRİCİK METİN’İM, SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM”

Gülşen, Metin Arolat’ın vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Biricik Metin’im. Tek kelime bulamıyorum biliyor musun? Varlığının güzelliğini de yokluğunun acısını da anlatacak... Canımın içi ben perişanım ama sen iyi ol, huzur bul, kavuş sevdiceklerine. Nurlar içinde uyu biricik dostum. Seni sonsuza kadar seveceğim ve çok özleyeceğim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN