Arda Turan'ı kızdıran 'Galatasaray' sorusu! "Sonra sinirlenince Arda sinirleniyor oluyor..."

Beşiktaş'a 1-2 mağlup olan Eyüpspor'da Arda Turan, bir basın mensubunun kendisine Fenerbahçe- Galatasaray derbisi hakkında soru sormasına sinirlendi.

Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'u ağırladı. Siyah-beyazlı ekip karşılaşmadan 2-1 zaferle ayrılırken konuk takımın teknik adamı Arda Turan, kendisine sorulan soruya tepki gösterdi.

Eyüpspor'un başarılı teknik adamı Arda Turan, kendisine 3-1 Galatasaray'ın kazandığı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sorulmasına tepki gösterdi.

Hafta içerisinde düzenlediği basın toplantısında gazeteci Sezgin Gelmez'in kendisine derbiyi sormasını hatırlatan Arda Turan, "Ya bana soruyorsun Galatasaray - Fenerbahçe derbisini...Bırakmıyorsun şu gazeteciliği, çocukları...Galatasaray - Fenerbahçe maçı ne olacak? Ne olacak? Bırak, sorma...Sonra bir şey dedim mi bütün çocukların emeklerini alıyorsun Galatasaray - Fenerbahçe maçına...Bak Eyüpspor - Beşiktaş maçı var. Deseydin ki; Arda ne yapacaksın?" diye konuştu.

Gelmez, Turan'ın bu sözlerine "Hocam sen söyledin." şeklinde yanıt verirken Turan ise bu sözlere "Ben ne söyledim? 9 kez derbi ne olacak, derbi ne olacak dedin..." şeklinde yanıt verdi.

Gelmez, Turan'a bu kez "Vallahi 1 kez sordum." şeklinde karşılık verirken Arda Turan, "Bana da gazetecilik yapıyorsun, sonra sinirlenince Arda sinirleniyor oluyor..." dedi. Turan'ın bu sözleri sonrasında Gelmez, "Ben sinirlendiğinizi zannetmiyorum hocam." şeklinde konuşurken genç teknik adam alandan ayrıldı.

Turan ile Gelmez arasındaki söz düellosu kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN