Şehit sözleşmeli er Maşallah Abakay, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit sözleşmeli er Maşallah Abakay, son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin sızma girişimi sırasında şehit olan 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay, memleketi Muş’ta son yolculuğuna uğurlandı.

PKK'lı teröristlerin sızma girişimi sırasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze, akşam saatlerinde hava yoluyla Muş Askeri Havaalanı’na getirildi. Türk bayrağına sarılı cenazesi, Muş Devlet Hastanesi morguna konuldu. Bugün öğle saatlerinde morgdan alınan Abakay’ın cenazesi, babaocağı Sungu beldesine götürüldü.

Hacı Selahattin Aykan Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Vali Avni Çakır, şehidin ailesi, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Abakay’ın, yıllar önce hayatını kaybeden Ayşe ve Nurettin Abakay çiftinin bekar olan en küçük çocuğu olduğu belirtildi.

Kılınan namazın ardından Sungu Merkez Mezarlığı’na defnedilen şehidin ardından, kazada hayatını kaybeden halası Pihan Atış ve babasının amcasının kızı Zümrüt Atış’ın cenazeleri ise Batman’a gönderildi.

Olayda yaralanan üç kişinin hastanede tedavisi devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN