Narin Güran davasında kahreden haber! Bütün umutlar ona bağlanmıştı

Narin Güran davasında kahreden haber! Bütün umutlar ona bağlanmıştı

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran davasında kahreden haber! Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı. Cinayetin delilleriyle ilgili Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu, önemli bir rapor açıkladı...

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Narina Güran davasında merakla beklenen rapor geldi. Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu, Enes Güran'ın kolundaki diş izleriyle ilgili inceleme raporunu açıkladı.

RAPORUN SONUÇLARI BELLİ OLDU

Katledilen Narin'in gözaltında olmayan tek abisi Baran Güran konuştu: Amcamdan yana gönlüm rahat - Ekonomim

Narin Güran cinayetinde kritik rol oynayan delillerle ilgili Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu, önemli bir rapor açıkladı. Cinayet soruşturmasında gözaltında bulunan ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki diş izlerine dair rapor büyük bir merakla bekleniyordu. Ancak raporda, diş izlerinin kime ait olduğunun tespit edilemediği ve izlerden kimlik belirlemenin mümkün olmadığı belirtildi.

Raporun detaylarına göre, Enes Güran’ın sağ kolundaki yumuşak doku lezyonlarının zamanlaması, Narin Güran’ın kaybolduğu gün ile uyum gösteriyor. Lezyonların insan ısırığına benzer bir iz taşıdığı ifade edilse de, Amerikan Adli Diş Hekimleri Birliği (ABFO) kriterlerine göre ‘sonuçsuz’ kategorisinde olduğu açıklandı.

Bu bulgular ışığında, diş izlerinin Yüksel Güran, Enes Güran ya da Narin Güran’a ait olup olmadığının net bir şekilde belirlenemediği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN