Rahmi Koç gelir vergisi şampiyonu oldu

Rahmi Koç gelir vergisi şampiyonu oldu

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan 2023 yılı gelir ve kurumlar vergisi mükellefleri listesi, dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. Listeye göre, en yüksek gelir vergisini 480 milyon lira ile Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç ödedi.

Ankara Defterdarlığı tarafından açıklanan 2023 yılı vergi beyannameleri sonuçlarına göre, başkentte en yüksek vergileri kimlerin ödediği ortaya çıktı. Listede yer alan isimler ve şirketler, hem Ankara ekonomisi hem de Türkiye genelindeki ekonomik tabloya dair önemli ipuçları sundu.

GELİR VERGİSİNDE ZİRVEDE RAHMİ KOÇ

Gelir vergisi listesinde ilk sırada yer alan isim, beklendiği üzere Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç oldu. Koç, 480 milyon TL tutarındaki yüksek vergi beyannamesiyle bir kez daha Türkiye’nin en büyük şirketlerinden birinin başında olduğunu gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN