"Black Mirror" 7. sezonuyla geri dönüyor

"Black Mirror" 7. sezonuyla geri dönüyor

Teknoloji ve toplumun geleceği üzerine düşündüren distopik antoloji dizisi Black Mirror, 2025 yılında yayınlanacak 7. sezonu ile tekrar ekranlarda olacak. Yeni sezonda, 6 bölümden oluşan yeni hikayeler izleyicileri bekliyor.

Kült bilim kurgu severlerin en sevdiği dizilerinden Black Mirror, 7. sezonu ile geri dönüyor. Dizinin resmi sosyal medya hesabı olan Black Mirror X'te yayınlanan gizemli bir teaser videosu, yeni sezon hakkında ilk ipuçlarını verdi. 6 bölümden oluşacak olan 7. sezonun 2025 yılında yayınlanması bekleniyor.

OYUNCU KADROSU

Gözetim teknolojilerinin hızlı ilerleyişi karşısında toplum güvenliğinin tamamen kırılganlaştığı bir felaket anlatısı olan dizide "Crazy Rich Asians" oyuncusu Awkwafina, eski "Doctor Who" yıldızı Peter Capaldi, "The Crown"dan Emma Corrin, "Insecure"dan Issa Rae, "Girlfriends" yıldızı Tracee Ellis Ross ve "IT Crowd" oyuncusu Chris O'Dowd gibi isimlerle geri dönüyor.

Ayrıca 7. sezonda, Patsy Ferran, Paul Giamatti, Lewis Gribben, Cristin Milioti, Billy Magnussen, Jimmy Simpson, Milanka Brooks, Osy Ikhile, Rashida Jones, Siena Kelly, Rosy McEwen, Paul G. Raymond ve "Succession" yıldızı Harriet Walter da rol alacak.

7. sezonun en büyük sürprizi de fısıltı halinde yayılmaya başladı. Dizi hayranlarının favorisi ve 4. sezonun çok sevilen açılış bölümü olan "USS Callister"ın devamının da bu sezonda yer alacağı söyleniyor.

Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, hayranlarına "Bölümlerimizden birindeki belirli bir uzay gemisinin yeniden ortaya çıkacağını" söyledi ve ekledi: "Black Mirror tarihinde ilk kez bir devam filmi yaptık. Normalde, bir bölümün sonunda tüm karakterleri öldürürüm ve bazılarını hayatta tutarım."

Dizinin 6. sezonunda Clara Rugaard, Salma Hayek, Annie Murphy, Aaron Paul, Josh Hartnett gibi ünlü isimler yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN